wisnia_1988
Użytkownik
wpisz na google mobile fis-ski tam będzie livescore mi śmiga na spokojnie, ale przy otwieraniu na fonie wersji na PC wyskakiwał błąd.Macie ktoś apke Fis na telefonie? Działa wam czy tylko u mnie jakoś error?
wpisz na google mobile fis-ski tam będzie livescore mi śmiga na spokojnie, ale przy otwieraniu na fonie wersji na PC wyskakiwał błąd.Macie ktoś apke Fis na telefonie? Działa wam czy tylko u mnie jakoś error?
Pozmieniali coś, czy mi się wydaje? Layout jest troche chyba inny niż zawsze przy livie.wpisz na google mobile fis-ski tam będzie livescore mi śmiga na spokojnie, ale przy otwieraniu na fonie wersji na PC wyskakiwał błąd.
Zamienili. Bo podobno PSN nie miał oglądalności.Pany pytanie, co oni mi dali za skaczących do wody pedryli, zamiast tego PSN, na tej ogólnodostępnej, w sumie tam też nic nie było, ale przed snem czasami coś człowiek popatrzył ???? , można to wyszukać gdzieś, czy zrezygnowali z tego kanału w tej opcji telewizji naziemnej ?
Bardzo dziwnie grają. I niepewnie w defensywie. Zaczynam się obawiać o czystą jedynkę. A o handicapie to powoli przestaję marzyć...Oglądam sobie spotkanie MC vs WSW, postawiłem przed meczem 1 na gospodarzy (w dublu z wczorajszym overem w Perth), qwa grają na czas w 11 na 10 - skandal ???? Ja przed sezonem widziałem ich w gronie kandydatów na mistrzostwo A - league, ale po takiej postawie (przynajmniej do tej pory) to nie mają z takim "ch..." podejściem żadnych szans!
No to można próbowaćBardzo dziwnie grają. I niepewnie w defensywie. Zaczynam się obawiać o czystą jedynkę. A o handicapie to powoli przestaję marzyć...
Caltex 1,8
i lekko -1,5seta 3,0
Easy1. Federer DW 2-0 @1.60
na lajcie??Nadal jest forma, powinien wziąć tego seta na lajcie
zabite. Ponad 10sek
Ja pierd.. co oni wyprawiają? Qwa ostatni raz na tych pajaców stawiam! Chcą mnie wqw..ć w urodziny ????Oglądam sobie spotkanie MC vs WSW, postawiłem przed meczem 1 na gospodarzy (w dublu z wczorajszym overem w Perth), qwa grają na czas w 11 na 10 - skandal ???? Ja przed sezonem widziałem ich w gronie kandydatów na mistrzostwo A - league, ale po takiej postawie (przynajmniej do tej pory) to nie mają z takim "ch..." podejściem żadnych szans!