tomek80
Użytkownik
Nie wexelowales filipin,a te 183 startowe,weszlo na luzie.Wyspane panowie, czas zarabiac! ????
Nie wexelowales filipin,a te 183 startowe,weszlo na luzie.Wyspane panowie, czas zarabiac! ????
Ja na over 19.5 gema ????Ja na Pliskovą ????
Ja chyba tak idę: PTB - 7 @1.9, HAwks @2.1 i under 206 w Dallas @1.9. Co wy na to?
zasnalem po meczy spursow...oststnio nocke sobie zrobilem, pozniej do pracy, dzisiaj na Eurolige cos wrzuce do excela. Ze spursami sie excel nie pomylil. Co do Filipin to 186 pkt takze na styk to 185.5Nie wexelowales filipin,a te 183 startowe,weszlo na luzie.
AKOAKO 2,20
Alexander Zverev
Yuichi Sugita
Janko Tipsarevic
Wydaje mi sie ze tutaj powinno byc bez niespodzianek, wyglada dosc pewnie.
Rowniez Dimitrov wydaje sie do gry po 1,66
tego sie obawiałem, jeden słaby gem Nadala i w dupe secikNadal 2 set 1,61 Bet365
i mimo to grałeś Nadala po jakimś nędznym 1.61. Już wystarczyło nawet chwilę poczekać jak Rao utrzymał serwis i wisiało na seta Nadala po 1.75.tego sie obawiałem, jeden słaby gem Nadala i w dupe secik
i drugi typ z rana :grin::grin::grin: i chyba starczy na raziebezpiecznie u Nadala 3 sety @2,25
Nerwy są??Mój największy zakład w życiu
Nadal @1,53 za 7000pln
:grin::grin::grin: posłuchałRaonic łam tego łamage
10:13 zaczynajac od poczatku grudnia...w tym roku 3:2... a wiec 13/15Ponawiam, bo widzę, że już jesteś
Naprawdę masz taką słabą tą skuteczność??? To ja muszę mieć na graniu z Tobą mega farta ???? . Mam bodajże 4/5 albo nawet 5/6 wygranych ???? Co wezmę to wchodzi ????10:13 zaczynajac od poczatku grudnia...w tym roku 3:2... a wiec 13/15