Przecież on nie gra na kase. 7000 zapałek zaraz poleci bo Raonic to wygrywaNerwy są??
Przecież on nie gra na kase. 7000 zapałek zaraz poleci bo Raonic to wygrywaNerwy są??
Wyspane panowie, czas zarabiac! ????
Raonic 6:3.... Jak dobrze wstac....skoro swit(plus)Raonic bierze drugi set @ 2, stala stawka.
dojda do TB i Raonic go wycisnie asami, co do meczu to kto wie.
Hahaha to spoko ja bym w życiu nie zagrał za taką sumę tym bardziej że rafa przełamany w 3 secie juzPrzecież on nie gra na kase. 7000 zapałek zaraz poleci bo Raonic to wygrywa
wyczuwam sarkazm ???? , niby ktore typy pograles i ktory nie wszedl?Naprawdę masz taką słabą tą skuteczność??? To ja muszę mieć na graniu z Tobą mega farta ???? . Mam bodajże 4/5 albo nawet 5/6 wygranych ???? Co wezmę to wchodzi ????
Żaden sarkazm, szczerze. Chociażby ostatnie dni. Grałem overa w tej LM Koszykarskiej co nawet dogrywka była. Aris z kimśtam, a np. wczoraj Australii nie zdążyłem zagrać :]wyczuwam sarkazm ???? , niby ktore typy pograles i ktory nie wszedl?
Dzisiejsza tasiemka na noc :
HOU Rockets @ 1,25
SA Spurs @ 1,25
POR Trail Blazers @ 1,33
DAL Mavericks @ 1,42
Stan Wawrinka @ 1,28
Kei Nishikori @ 1,16
Rafael Nadal @ 1,44
7 zdarzeń, 1 Zakład * 100,00 PLN
przecież już jest po meczu. Raonic z przewagą przełamania i formie serwisowej to jest 100% wygrana. Ale 1,20 jest to małoJak Raonic dalej będzie tak trafiać to po Nadalu.
No już teraz Raonic zaczyna popełniać niewymuszone, więc różnie może być.przecież już jest po meczu. Raonic z przewagą przełamania i formie serwisowej to jest 100% wygrana. Ale 1,20 jest to mało
nie ma opcji, rafa sam się wyrzuciNo już teraz Raonic zaczyna popełniać niewymuszone, więc różnie może być.