Na 2pol to raczej nie wyszli
Fatalny BrisbaneBrisbane +14.5pkt trzeba sprobowac
Akurat A-League ma tutaj bardzo szerokie spectrum ludzi, którzy śledzą te rozgrywki regularnie. Także proszę Australii do tego nie mieszać ????Ja rozumiem, że w dziale live, prawdopodobnie 3/4 to osoby uzależnione i obstawiacie co popadnie, ale ludzie jakieś Australie na wyjazdach walicie czasem widzę jakieś piłki u-17 czy u-21. Po co obstawiać coś o czym się nie ma zielonego pojęcia? Jak nie macie co robić z kasą to Wielka Orkiestra Swiątecznej Pomocy od stycznia rusza, więc przynajmniej te pieniądze się komuś przydadzą i zrobicie dobry uczynek.
Zagralem tylko dlatego, te 14,5+,bo przewaga byla sporo i liczylem ,ze Melbourne troche odpusci. Szans na zwycięstwo nie bylo , Melborne,wxmocnione Warenem,Bonne...dramat szkoda nerwów to oglądać, a grałem w przerwie +8,5 potem +10,5 żenada..
te moralizator, zajmij się sobą, dziękiJa rozumiem, że w dziale live, prawdopodobnie 3/4 to osoby uzależnione i obstawiacie co popadnie, ale ludzie jakieś Australie na wyjazdach walicie czasem widzę jakieś piłki u-17 czy u-21. Po co obstawiać coś o czym się nie ma zielonego pojęcia? Jak nie macie co robić z kasą to Wielka Orkiestra Swiątecznej Pomocy od stycznia rusza, więc przynajmniej te pieniądze się komuś przydadzą i zrobicie dobry uczynek.
Over 2,5 u Kangurów 2,35, mecz się otworzył
Zająłem się sobą i nie dokładam już na konto buka i takim jak Ty radzę robić to samo bo też kiedyś się na to zdecydujesz, a im prędzej te live'y odpuścisz tym więcej hajsu zaoszczędzisz. Obstawianie na żywo takich rzeczy jak piłka azjatycka, młodzieżowa to liczenie na takiego farta jak puszczanie taśm przez dziadków w ziemniakach. Jest okres świąteczny więc dałem Ci tylko radę, od Ciebie zależy czy ją weźmiesz do siebie czy nie, a obstawiam że zrobisz to drugie ????te moralizator, zajmij się sobą, dzięki