tzn. wiesz co ja też jestem ogólnie przeciwko grania takich lig, bo to *****. Natomiast tu nie chodzi o wiedzę ale o matematykę, która wiadomo, że czasem oszuka, jednak jeżeli przede mecze buk sam się pucuje ile punktów oczekuje np. 120,5 linia (oni wiadomo, że mają większą wiedzę niż my), no to jak po jednej kwarcie gdzie a)grają paralitycy b)w takich ligach 10 pkt to żadna przewaga c)często grają bez obrony , to można naprawdę złapać fajne kursy powyżej 3-4 nawet, nie mówiąc o "zwykłych" 1,80-1,9. Nie będę Cie przekonywał na siłę. Graj co chcesz ???? a prawda jest taka że każdy jest uzależniony w większym lub mniejszym stopniu jak mi powiesz, że Ty nie to sorry ale nie uwierzę ????Zająłem się sobą i nie dokładam już na konto buka i takim jak Ty radzę robić to samo bo też kiedyś się na to zdecydujesz, a im prędzej te live'y odpuścisz tym więcej hajsu zaoszczędzisz. Obstawianie na żywo takich rzeczy jak piłka azjatycka, młodzieżowa to liczenie na takiego farta jak puszczanie taśm przez dziadków w ziemniakach. Jest okres świąteczny więc dałem Ci tylko radę, od Ciebie zależy czy ją weźmiesz do siebie czy nie, a obstawiam że zrobisz to drugie ????
Tak, właśnie w tej chwili pracuję. Fajne święta ????hehe pracujesz w ziemniaku ? ????
Karciarz, a ja mam takie pytanko. Wy jako moderatorzy możecie zostać pozbawieni tej funkcji za beznadziejne prowadzenie forum i nieogarnianie go? Bo jest tu taki jeden czereśniak, którego funkcja moda wyraźnie przerastaPanowie, jak chcecie kontynuować rozmowę, to przenieście ją na PW
Sydney
Pierwsi 7RR
2.60
coś mnie intuicja zawodzi :/intuicja mówi
over 4.5 gola u kangurów
5.50 bet365