randomizerr
Użytkownik
Linia w przerwie urosla o 3 pkty, wszyscy laduja overy.
akurat 217 pkt :grin:Opłaca się wchodzić powyżej 216pkt? Myślicie że rzucą lekko każda powyzej 100?
Udało się wejść powyżej 216.5 pkt @1.86
ja myśle, że to handi +6.5 ogarną, a co myslisz o Okc vs Wolves? Bo imo +5 na wolves to dziwnie wystawiona linia, chyba jakiś trap bukówLakers, dzis pogoni Clipers ?
A jaki byś chciał? 1,10? OKC to jest zespół nieprzewidywalny a do tego po odejściu Duranta i Ibaki, mocno przeciętny. Ja tam się nie bawię w jakieś handi zazwyczaj i gram najczęściej overy, ale kto co lubi.Dlaczego taki wysoki kurs na Oklahome ? Jakieś oslabienia ? Według mnie spory faworyt
Zaszalał. ???? W tym meczu co by się nie działo, takiej linii na pewno nie będzie.22,5pkt?
to był ten czas tylko że nie będę komentował "gry" Byków ????myślę że to ten czas kiedy można dawać te handi +15,5 ????
Biorąc pod uwagę tabele, formę i h2h to kurs jest za wysoki skoro nie ma osłabień. A to, że jest to zespół nieprzewidywalny to buki na to nie patrzą. Tam kryje się coś innego, trzeba odpuścić ????A jaki byś chciał? 1,10? OKC to jest zespół nieprzewidywalny a do tego po odejściu Duranta i Ibaki, mocno przeciętny. Ja tam się nie bawię w jakieś handi zazwyczaj i gram najczęściej overy, ale kto co lubi.