marcusgreen
Użytkownik
. Poprawione jeszcze +16,5.+13,5 Bulls 1. kwarta. Bez jaj.
Nie może, kiedy ja obstawiam ????bez jaj to może być i -20
. Poprawione jeszcze +16,5.+13,5 Bulls 1. kwarta. Bez jaj.
Nie może, kiedy ja obstawiam ????bez jaj to może być i -20
Człowieku oceniasz mecz na podstawie połowy kwarty. Proszę cię...Spurs mega naladowani za ostatnią porażke i dzisiaj bedzie lomot
to dobrze bo pobrałem jak wszyscy jeszcze +15,5 na Bulls :grin:.
Cytat:
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marcusgreen ->
+13,5 Bulls 1. kwarta. Bez jaj.
</td> </tr> </tbody></table>
. Poprawione jeszcze +16,5.
Cytat:
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
bez jaj to może być i -20 :wink:
</td> </tr> </tbody></table>
Nie może, kiedy ja obstawiam :grin:
Pograłeś Cavs? ????Ja spokojnie pograłem over 46.5 punktów po 1.90 do połowy... mam nadzieję,że 22 punkty rzucą w drugiej kwarcie mowa o Bullsach.
Czy ja dobrze slyszalem, ze ten kibic wygral 100k $ ?Ci przypadkowi kibice, którzy robią te wszystkie challenge w przerwach za nagrody, grają lepiej niż Chińska NBA
Wszystko mozliwe, ale jak Spurs sie położyCzy to jest aż tak niemożliwe, żeby Bullsi nie wygrali, że przy 4-punktowej stracie kurs na nich to 7.00?
Raczej 5 000Czy ja dobrze slyszalem, ze ten kibic wygral 100k $ ?
Spurs over 51,5 do połowy @1.80
500 chybaRaczej 5 000
No bez przesady ????
Zresztą, troche inaczej by się facet cieszył
Za byle zgadywankę filmową babka wygrała 3k. Inna za samochodzikki jakieś 2k. Więc On nie mógł dostać mniej, jeszcze trafił do beczki z bonusem ; )500 chyba
Na Cavs - GSW puszczam over 11 zbiórek Love'a @1.78 w betsyfach
23.5 punktów Bulls w III kwarcie nie trochę za wysoko linia?