>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Nie znam się na NBA, dziś z braku laku oglądam bo kompan mi padł a ja się nie dopiłem i tak sobie tworzę a że fart sprzyja to i wizję chore...

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Nie znam się na NBA, dziś z braku laku oglądam bo kompan mi padł a ja się nie dopiłem i tak sobie tworzę a że fart sprzyja to i wizję chore...
haha a ja tu sam piję od 2 godzin bo nie mam już z kim ???? ja to myślałem o overku 204 do dubelka jakiegoś ????

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Polecam over w meczu OKC vs Minnesota, dwie bardzo ofensywne drużyny więc w święta na pewno będzie show i bardzo ofensywny mecz. Innej opcji nie ma, linia niska jak na taki mecz.
Minesota nie gra szybkiego i ofensywnego kosza ????

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Podjarałem się za szybko i bez sensu podgrałem przed meczem ten over 55, teraz można było łapać śmiało over 49.5, eh... nie siądzie w końcu pójdę spać :p

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Wiem właśnie z tą linią zagrałem a potem zacząłem patrzeć... śmieliście się z linii o której powiedziałem a nawet jej OKC nie pokryje w kwarcie.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeszcze się pierwsza kwarta nie skończyła... Ja grałem over w całym meczu, bo to jest myślę rozsądniejsze niż granie pojedyńczych kwart.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Wiem właśnie z tą linią zagrałem a potem zacząłem patrzeć... śmieliście się z linii o której powiedziałem a nawet jej OKC nie pokryje w kwarcie.
Moze i nie pokryje,ale u zadnego buka nie dostaniesz w pre 22pkt na kwarte.

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Rozumiem ale skoro mają pokryć over w meczu to powinni też w połowie, przynajmniej ja sobie to tak rozkminiłem.
Tomek80 - teraz wiem, uświadomiliście mi to

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom