Polecam over w meczu OKC vs Minnesota, dwie bardzo ofensywne drużyny więc w święta na pewno będzie show i bardzo ofensywny mecz. Innej opcji nie ma, linia niska jak na taki mecz.
No to będzie atakować na live
zobaczymy co ciekawego zaoferują, pierwsza kwarta over 55 1.90. Już pograłem ten over ale tak widzę,że może być różnie... trudno zobaczymy co z tego wyjdzie. Na live jak linia nie będzie zabójcza (myślę o 22.5) to gram OKC over w I kwarcie
A jaki byś chciał? 1,10? OKC to jest zespół nieprzewidywalny a do tego po odejściu Duranta i Ibaki, mocno przeciętny. Ja tam się nie bawię w jakieś handi zazwyczaj i gram najczęściej overy, ale kto co lubi.
zobaczymy co ciekawego zaoferują, pierwsza kwarta over 55 1.90.
Już pograłem ten over ale tak widzę,że może być różnie... trudno zobaczymy co z tego wyjdzie. Na live jak linia nie będzie zabójcza (myślę o 22.5) to gram OKC over w I kwarcie
A jaki byś chciał? 1,10? OKC to jest zespół nieprzewidywalny a do tego po odejściu Duranta i Ibaki, mocno przeciętny. Ja tam się nie bawię w jakieś handi zazwyczaj i gram najczęściej overy, ale kto co lubi.
Biorąc pod uwagę tabele, formę i h2h to kurs jest za wysoki skoro nie ma osłabień. A to, że jest to zespół nieprzewidywalny to buki na to nie patrzą. Tam kryje się coś innego, trzeba odpuścić ????