piotrex007
Użytkownik
Leicester - Everton over 3,5 ŻK
Manchester United - Sunderland 1
Chelsea (-2,5) - Bournemouth 2
AKO: 2,86 w sts
Manchester United - Sunderland 1
Chelsea (-2,5) - Bournemouth 2
AKO: 2,86 w sts
kurs raczej nie warty gry :razz:Dla lepszego oglądania puszczam Zlatan przynajmniej 2 gole @3.5 Unibet
No to masz jakiś inny c+2https://twitter.com/TwaroTwaro/status/813389164452478976?lang=pl
Odpowiedź Smokowskiego.
Mam ten sam, a on tylko k... zamieszanie wprowadził. Sam nie wie co jego stacja puszcza.No to masz jakiś inny c+2
Śmiech na sali18:27 w plecy po 1 kwarcie ???? . 1 połowa - Alba Berlin + 3.5 - 1.83 - Bet365 ????
Westerlo - Kortrijk over 4,5 @ 2,10
Pobierać czym prędzej. Mecz mega otwarty. Defensywy tragiczne. Gole będą padać. A wystarczą dwa by pokryły linię. Zaczęła się II połowa.
Wykorzystany mam limit repów, ale dam jak tylko jutro będę miał nowe ????Westerlo - Kortrijk over 4,5 @ 2,10
Pobierać czym prędzej. Mecz mega otwarty. Defensywy tragiczne. Gole będą padać. A wystarczą dwa by pokryły linię. Zaczęła się II połowa.
W takim razie dwa na raz poproszę ;pWykorzystany mam limit repów, ale dam jak tylko jutro będę miał nowe ????
Lokeren @ 3.40
Pójdzie jeszcze jeden jutro Jednak miałem, a wcześniej mi wywalało że nie mogę ????W takim razie dwa na raz poproszę ;p
Trzymam za słowo ????