Ja stawiałem w 52 minucie Ale generalnie mecz paralityków.Bardziej winię gwiazdę z Palace, która wykonywała karnego
Ja stawiałem w 52 minucie Ale generalnie mecz paralityków.Bardziej winię gwiazdę z Palace, która wykonywała karnego
Też sie właśnie zastanawiam ????Pany linia 3,5 kartek na lester - everton to troche nie za nisko? ????
Jedna kartka jest już bankowo zarezerwowana dla Wasyla ????Pany linia 3,5 kartek na lester - everton to troche nie za nisko? ????
Chciałem pograć na jego kartkę, ale nie ma chyba nigdzie takiego zakładu.Jedna kartka jest już bankowo zarezerwowana dla Wasyla ????
Ostatnio mam jakieś schizy z pułapkami buka i nie wiem czy to atakować, ale na mój rozum to 3,5 linia to nisko jak na te drużyny, lester musi grać ofensywnie i atakować bo strefa spadkowa jest coraz bliżej, a everton to drużyna która zawsze jakieś kartki łapieJedna kartka jest już bankowo zarezerwowana dla Wasyla ????
Pobrałem @2.25, już 3:1 ???? Jak wpadnie jeszcze jedna to leci mega reputa bo Watford z nawiązką powinno być odrobione ????Westerlo - Kortrijk over 4,5 @ 2,10
Pobierać czym prędzej. Mecz mega otwarty. Defensywy tragiczne. Gole będą padać. A wystarczą dwa by pokryły linię. Zaczęła się II połowa.
Ale to chyba nie o 16 ?MU - Sunderland na C+ Sport 2.
A jak szukam jakiegoś kursu ponad 2 na ten typ, ktoś widział może?Ja kartki 3,5 over Leicester - Everton pograłem. Obie drużyny mają o co grać.
Kurs 1,83
nie dzisiajSt Albans - Oxford over 6,5
St Albans - Oxford 1
może być łamak, z ostatnich 4 meczów 2 razy łamali
Sprawdzałem w kilku bukach i nie ma.A konkretnie kartke dla Wasyla można gdzieś pograć?
Wcześniej jak live pewnie nie złapiesz.A jak szukam jakiegoś kursu ponad 2 na ten typ, ktoś widział może?
https://twitter.com/TwaroTwaro/status/813389164452478976?lang=plAle to chyba nie o 16 ?
hahah :grin::grin::grin:ja tam myślę, że Wasyl coś dzisiaj strzeli dlatego gram: gol samobójczy @ 12,00