Odciążenie budżetu jego tygodniówką + 30mln i dla mnie bombaNiech Chińczycy rzucają równowartość Griezmanna i załatwione.
Poczują krew Watford - Pierwsi 7 rożnych 2.55 kurs
30 to mało. Dla Chin takie nazwisko to dużo, dużo więcej niż Hulk czy Oscar. I wiek tego nie zmienia.Odciążenie budżetu jego tygodniówką + 30mln i dla mnie bomba
Wasyl sam na obronie nie gra ????Wasyl w 1 składzie.Polecam na Everton, ostatnio jak Wasyl grał to skończyło się pogromem z Porto. Lukaku go dzisiaj pokara a 3.20 kurs bardzo kusi ????
Watford teraz rogow narobi ov 10.5 @1.90
jak to jest....że jak już wycofuję zakład to on zawsze wchodzi a jak nie wycofuje to albo bramka w doliczonym czasie, albo jakis karny albo czerwona kartka... ????
Kot vs Kubacki 1
Żyła vs Hula 1
Murańka vs Ziobro 1
ako @ 3.13 (2.75) STS
za chwile seria próbna więc mogą zablokować
Pierwszy dzisiaj, mam nadzieję ostatni. Za to co Watford zagrało po golu na 1:1 życzę im spadku.Watford - Crystal over 2.5 @2.75
Czuję że Palace tego nie utrzyma, 2:1 Watford.
Dla Chińczyków jest wart 50 mln funtów spokojnie.obecnie to rooney 10mln nie jest wart ????
Bardziej winię gwiazdę z Palace, która wykonywała karnegoPierwszy dzisiaj, mam nadzieję ostatni. Za to co Watford zagrało po golu na 1:1 życzę im spadku.
Ogladałem 1 połowe. Wargeam gra piłką ale to Mechelen miał z kontry 2 setki, które powinno wykorzystać. Jak na Belgijską to tempo takie swiateczne, ale obrona nie zachwyca więc powinni coś wturlać wcześniej czy późniejWaregem - Mechelen ogląda ktoś? Wpadnie tam jakaś bramka czy ni chu chu?