nevener
Użytkownik
Zgadzam się, Lingard fajny chłopak ale jest nikim przy Martialu.Mourinho musi skrzydła ruszyć na drugą połowę, bo zęby bolą. Środek za to dobrze funkcjonuje no i Pogba bardzo blisko bramki. Pickford raz pięknie bronił.
Zgadzam się, Lingard fajny chłopak ale jest nikim przy Martialu.Mourinho musi skrzydła ruszyć na drugą połowę, bo zęby bolą. Środek za to dobrze funkcjonuje no i Pogba bardzo blisko bramki. Pickford raz pięknie bronił.
Widocznie mamy inne rozumowanie słowa: 'Gniecie' ???? ???? ???? ????A nie gniecie przeciwnika? Ciągle jest na ich połowie i pod ich bramką, a to, że mają problemy ze skutecznością, to już inna bajka. Moim zdaniem Arsenal dominuje i to wyraźnie, tylko brakuje wykończenia, więc w 2 połowie mam nadzieję, że to poprawią i wynik będzie 1:0 lub 2:0
Mi hasaMobilny B365 padł ????
U mnie nie, apropo tych kartek w Leicester - Everton to ta niska linia, to jakaś podpucha była ????Też wam tak muli bet365 ?
I tu się z Tobą zgodzę. Niestety, ale jest on hamulcowym pierwszorzędnym. Po co kupował tego Pereza? Żeby w Pucharze Ligi grał? Wg mnie to on się boi zrobić zmiany. Teraz z przodu to ma trio nietykalne o wielkim ego. Tylko Iwobiego może zmienić ????Wenger idiota jego drużyna 0-0 u siebie i widzi, że coś nie idzie z przodu, a ten zmiany nie robi, a już 70 min dochodzi ????
Można zaryzykować nawet under 1,5. Everton wycofał się do defensywy, a Leicester ciśnie nieskuteczne wrzutki.Ogląda ktoś Leicester - Everton?