nevener
Użytkownik
Espanyol - Alcorcon over 1,5 @2.0 bet365
Espanyol - Alcorcon over 1,5 @2.0 bet365
Turyn over 1,5- 2.0
Turyn-Genua [email protected]
Bet365
Over 158pkt w Turcji, Zalgiris i Czarni +8.5.ja nie zamykam...eh Efes mowilem ze win( solidni i mocna glowa, umia sie podniesc nawet jak sie przegrywa 10+), co do Litwinow to brak slow. A Ty co pograles?
Ja nie zamknąłem Alcorcon. Teraz wiara jedynie w cud...Jezus Maria, nie zamknalem Palermo ;_;
Co za meczNapoli remis@2,5
Alcorcon-1,95
no taki mecz i w ogóle różnych nie nabijali ????Co za mecz
EhhViola-Napoli
over 5,5rr @1,50 365
W Belgii na fantazji, tam wszystko się może zdarzyć więc jak próbować to wysokie kursy ????
BTS w 2 połowie - 3,75
lepiej over 1.5 obie druzyny takie sety marnowali, że powinno gładko siąść. Bo okazji masa.Pytanko do oglądających Portugalię i Belenenses - Sporting, czy przy obecnych 13 rzutach rożnych i wyniku 0:0 po I połowie warto pakować się w over 19 rożnych kurs @2.10 ?
Ja zawsze jak stawiałem takie wysokie linie to topiłem. Druga połowa może być taka, że Sporting szybko strzeli i będzie klepał. Skoñczy się na 5-6 rogach i kaska papa. Ale zrobisz jak uważasz, powodzeniaPytanko do oglądających Portugalię i Belenenses - Sporting, czy przy obecnych 13 rzutach rożnych i wyniku 0:0 po I połowie warto pakować się w over 19 rożnych kurs @2.10 ?