Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Tylko ten czlowiek nawet 10zl nie stawia i pisze takie pierdoly ze poprostu nie da sie tego czytac. Chodzi mi tutaj o inne osoby ktore to czytaja i widza ze ktos gra za 1000, co za tym idzie tez graja ten typ bo mysla ze ktos wie co pisze. A ten czlowiek tylko pisze i gubi sie w tym co mysli i tutaj przekazuje innym uzytkownikom ????
niby racjq, ale chyba za bardzo chcesz uszczesliwic wszystkich...przeciez poczatkowi maja mozgi...po drugie bukmacherzy na poczatkowych zarabiaja...poczatkowi przegrywaja a doswiadczeni wygrywaja...taka jest bukmacherka...50% wygrywa na zakladzie, 50% przegrywa...takze nie rozumiem tych zlosci z jednej i drugiej strony
ja dzisiaj -60
Sydney
grubo na dnb Genk
i grubo na Al-Jazire która mnie upokorzyła.....
szukam szukam i znalazłem Belupo i under 3.5 gola.... co wy na to ?
Nie wiem czy można, ja zagrałem. Każda seria kiedyś się kończy. Mecz dość otwarty, mimo że strzałów jakoś w statystyce nie ma (oglądam). Może paść over, a może być i 0-0.
Nie wiem czy można, ja zagrałem. Każda seria kiedyś się kończy. Mecz dość otwarty, mimo że strzałów jakoś w statystyce nie ma (oglądam). Może paść over, a może być i 0-0.