6,7K rodzyn7 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3462 Kiki Bertens @1,51 stawka Slammers x2 Nie o to chodzi w tych turniejach, żeby upokarzać rywala + wynik z wczoraj. Kliknij aby rozwinąć... Łatwo odrobione, ale i tak przepraszam za poprzedni typ. Ale co ja mogę poradzić, że Grek bez mózgu przyjechał? ????
Kiki Bertens @1,51 stawka Slammers x2 Nie o to chodzi w tych turniejach, żeby upokarzać rywala + wynik z wczoraj. Kliknij aby rozwinąć... Łatwo odrobione, ale i tak przepraszam za poprzedni typ. Ale co ja mogę poradzić, że Grek bez mózgu przyjechał? ????
6,7K rodzyn7 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3464 Po tym co widziałem wczoraj w wykonaniu Moi, to on zdecydowanym faworytem, ale biorąc po uwagę obecny wynik, nie wiem, jak to się potoczy. Ktoś mi powie, czy Enqvist ma jakiekolwiek szanse i jak wyglądał w pierwszym meczu?
Po tym co widziałem wczoraj w wykonaniu Moi, to on zdecydowanym faworytem, ale biorąc po uwagę obecny wynik, nie wiem, jak to się potoczy. Ktoś mi powie, czy Enqvist ma jakiekolwiek szanse i jak wyglądał w pierwszym meczu?
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Grudzień 9, 2016 #3465 Ktoś mi powie co się dzieje w LOLu? Kurs z NA LCS wzrósł w momencie z 1,4 do 2.00 Edit: Już 6.00 :x
39 smarkinfl Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3466 Nie ogladam meczu ale statsy pokazuja ze pierwszy kill dla LMS http://watch.eune.lolesports.com/en_GB/allstar/en
Nie ogladam meczu ale statsy pokazuja ze pierwszy kill dla LMS http://watch.eune.lolesports.com/en_GB/allstar/en
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Grudzień 9, 2016 #3467 Nie ogladam meczu ale statsy pokazuja ze pierwszy kill dla LMS http://watch.eune.lolesports.com/en_GB/allstar/en Kliknij aby rozwinąć... Mogą to jeszcze ogarnąć? Zielony jestem jak groszek:razz:
Nie ogladam meczu ale statsy pokazuja ze pierwszy kill dla LMS http://watch.eune.lolesports.com/en_GB/allstar/en Kliknij aby rozwinąć... Mogą to jeszcze ogarnąć? Zielony jestem jak groszek:razz:
T 115 tomi5454 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3468 Mogą to jeszcze ogarnąć? Zielony jestem jak groszek:razz: Kliknij aby rozwinąć... 12-2. Juz nie ogarną ???? a taki ładny był kurs na LMS..
Mogą to jeszcze ogarnąć? Zielony jestem jak groszek:razz: Kliknij aby rozwinąć... 12-2. Juz nie ogarną ???? a taki ładny był kurs na LMS..
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Grudzień 9, 2016 #3470 I tak się kończy granie czegoś, o czym nie mam zielonego pojęcia
6,7K rodzyn7 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3472 Ech, wystarczyło, żeby tępy Grek ugrał jakieś 3-6 i byłyby szanse. :/ Można lekko próbować Bertens/Melo. @3,07
Ech, wystarczyło, żeby tępy Grek ugrał jakieś 3-6 i byłyby szanse. :/ Można lekko próbować Bertens/Melo. @3,07
2,2K pawel105 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3473 Al Khor siata mecz @1,98 Unibet Kliknij aby rozwinąć... kurs mozna było duzo wiekszy złapać
T 115 tomi5454 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3474 jeszcze nie wszystko stracone Ten typ tak ma to są all-stary to się nie zdziwię jak jeszcze NA wygra ????
jeszcze nie wszystko stracone Ten typ tak ma to są all-stary to się nie zdziwię jak jeszcze NA wygra ????
1K qwerty10 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3476 jak ktos sie lubi bawic w lamaki to polecam na Gazientep @8 r=z obie strzela w 1 polowie @2.37
750K jozzy22 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3479 Piłka nożna Rumunia Timisoara - Voluntari Typ: BTS NIE Kurs: 1.50 Sportingbet 1:0. Goście w 10 więc może parę groszy wpadnie
Piłka nożna Rumunia Timisoara - Voluntari Typ: BTS NIE Kurs: 1.50 Sportingbet 1:0. Goście w 10 więc może parę groszy wpadnie
1K qwerty10 Użytkownik Grudzień 9, 2016 #3480 Piłka nożna Rumunia Timisoara - Voluntari Typ: BTS NIE Kurs: 1.50 Sportingbet 1:0. Goście w 10 więc może parę groszy wpadnie Kliknij aby rozwinąć... po takim kursie nie warto, w koncowce mieli okazje, sedzia im karnego nie gwizdna, a poza tym to Rumunia w tej Turcji poprzeczka i slupek juz, bardzo chca
Piłka nożna Rumunia Timisoara - Voluntari Typ: BTS NIE Kurs: 1.50 Sportingbet 1:0. Goście w 10 więc może parę groszy wpadnie Kliknij aby rozwinąć... po takim kursie nie warto, w koncowce mieli okazje, sedzia im karnego nie gwizdna, a poza tym to Rumunia w tej Turcji poprzeczka i slupek juz, bardzo chca