U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
Gospodarze tak cisną?po takim kursie nie warto, w koncowce mieli okazje, sedzia im karnego nie gwizdna, a poza tym to Rumunia
w tej Turcji poprzeczka i slupek juz, bardzo chca
Gospodarze tak cisną?po takim kursie nie warto, w koncowce mieli okazje, sedzia im karnego nie gwizdna, a poza tym to Rumunia
w tej Turcji poprzeczka i slupek juz, bardzo chca
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=542408&lang=pl&eid=474070&lid=542408&ci=179&si=1Gospodarze tak cisną?
Ja dzisiaj -380 , dlatego próbuję coś tam odegraćWygrywacie troche?
niby racjq, ale chyba za bardzo chcesz uszczesliwic wszystkich...przeciez poczatkowi maja mozgi...po drugie bukmacherzy na poczatkowych zarabiaja...poczatkowi przegrywaja a doswiadczeni wygrywaja...taka jest bukmacherka...50% wygrywa na zakladzie, 50% przegrywa...takze nie rozumiem tych zlosci z jednej i drugiej stronyTylko ten czlowiek nawet 10zl nie stawia i pisze takie pierdoly ze poprostu nie da sie tego czytac. Chodzi mi tutaj o inne osoby ktore to czytaja i widza ze ktos gra za 1000, co za tym idzie tez graja ten typ bo mysla ze ktos wie co pisze. A ten czlowiek tylko pisze i gubi sie w tym co mysli i tutaj przekazuje innym uzytkownikom ????
ja dzisiaj -60Ja dzisiaj -380 , dlatego próbuję coś tam odegrać
myślisz że można ??:>Javor - Vojvodina
Over 2.5 gola @2.62
Stawka: 300
DO wyjęcia: 787
Wynik: ??
Na razie dość ofensywny mecz, powinno wpaść pare goli ???? Oby ????
Saham vs Fanja > over 0.5 HT @2.300 w Bet365
ja poczekam na over 1.5 gola jak będzie równe 2.00 i spróbuje....Niestety, Al Jazira okazała się niewypałem. Ja do tego dołożyłem 2 stówki wtopy na rożnych w meczu Żydków. Oby w Serbii postrzelali.
Nie wiem czy można, ja zagrałem. Każda seria kiedyś się kończy. Mecz dość otwarty, mimo że strzałów jakoś w statystyce nie ma (oglądam). Może paść over, a może być i 0-0.myślisz że można ??:>
Javor ost 10 meczy 7 under
Vojvodina ost 10 meczy 8 under
hehehe nie zdązyłem 1-0 ???? ale fart ????ZEA
Al Wahda Abu Dhabi - Al Ain SCC
under 2.5 gola biorę śmiało... kurs 2.00 bet365
Al Ain jak wygra to standardowo 0-1
na tym polega piłka... nigdy nie możemy mówić 100%Nie wiem czy można, ja zagrałem. Każda seria kiedyś się kończy. Mecz dość otwarty, mimo że strzałów jakoś w statystyce nie ma (oglądam). Może paść over, a może być i 0-0.