atp_open
Użytkownik
a nie mowilem... ????odnosnie tego beta na dziecko, to pewnie dziewczynka @ 2 ????
a nie mowilem... ????odnosnie tego beta na dziecko, to pewnie dziewczynka @ 2 ????
IzziOver 180,5 w meczu Rush&Cash @1.89
Myślę, że Xinjian wygra to +10 przynajmniej. Nie wiem, ja mam -5 po 3,05 i jestem dobrej myśli po tym co widzę. Shanxi po 1 kwarcie gdzie trafiało seryjnie trójki nie może się obudzić i gra sporo na PF Dalemberta który ma masę i potrafi się przepchnąć pod koszem, grał sporo w NBA i jest w Shanxi gwiazdą, choć wchodzi z ławki.Oglądam ten mecz Shanxi, Rambo powiedz mi warto wchodzić jeszcze w -8,5? Dodam, że złapalem Xinjiang po 2,90 na początku meczu.
w bet365 tak jak wpłacasz tak samo wypłacasz. Metode wypłaty można zmienić wypłacajać wszystko z konta bet365 i dokonując wpłaty tą metodą jaką chce się wypłacać.Panowie, czy jest możliwość wypłacenie siana na Skrilla, jeśli się wcześniej wpłacało przez kartę? z automatu wiem, że nie ma ale warto podbijać na chat? bet365
dopiero dziś się o tym przekonałeś ?Kurcze nigdy więcej koreańskiej siatki!! ????
Czyli nie jestem jedyny...Kurcze nigdy więcej koreańskiej siatki!! ????
nie pare dni temu ale po dzisiejszym meczu juz nigdy nie dotkne tego ????g...a!dopiero dziś się o tym przekonałeś ?