Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
CO DO PŁCI DZIECKA! Ja tam z biologii zawsze cienko szedłem, ale już u mnie w mieście (5000 mieszkańców) było wiele przypadków, że każde usg pokazywało dziewczynkę a tu dziecko z jajami się rodzi ???? Także uważajcie ????
W sumie co do płci podczas USG to nie jest kwestia mocno biologiczna tylko narządy płciowe mogą być akurat zasłonięte za każdym razem ???? Ciekawą opcją by były bliźniaki - chłopiec i dziewczyna Fortuna by musiała się zadłużyć u zagranicznej konkurencji ????
Myślę, że Xinjian wygra to +10 przynajmniej. Nie wiem, ja mam -5 po 3,05 i jestem dobrej myśli po tym co widzę. Shanxi po 1 kwarcie gdzie trafiało seryjnie trójki nie może się obudzić i gra sporo na PF Dalemberta który ma masę i potrafi się przepchnąć pod koszem, grał sporo w NBA i jest w Shanxi gwiazdą, choć wchodzi z ławki.
Panowie, czy jest możliwość wypłacenie siana na Skrilla, jeśli się wcześniej wpłacało przez kartę? z automatu wiem, że nie ma ale warto podbijać na chat? bet365
w bet365 tak jak wpłacasz tak samo wypłacasz. Metode wypłaty można zmienić wypłacajać wszystko z konta bet365 i dokonując wpłaty tą metodą jaką chce się wypłacać.
dopiero dziś się o tym przekonałeś ?
tam wygrywają faworyci non stop ale jak przychodzi do meczu lidera z ostatnią drużyną to zawsze są takie patologie jak dziś
w bet365 tak jak wpłacasz tak samo wypłacasz. Metode wypłaty można zmienić wypłacajać wszystko z konta bet365 i dokonując wpłaty tą metodą jaką chce się wypłacać.