tomek80
Użytkownik
TAK,overy,undery na 4 kwarte i na mecz równieżPytanie do Rambo i Tomka.
Handi w koszykówce na bet365 liczy się z dogrywką?
TAK,overy,undery na 4 kwarte i na mecz równieżPytanie do Rambo i Tomka.
Handi w koszykówce na bet365 liczy się z dogrywką?
prowadzilizagralem racce to 15 rush cash 2.30..i widze po 17 17 ... a prowadzili :[ ...ktos sledzil ?
handi -1 po 3@ do gry ? nie znam się zupełnie na hokejuDobra to ja od siebie coś dorzucę bo te Chiny to amatorka, oczy łzawią od samego paczenia macie męski sport Sibir Nowosybirsk - Awangard Omsk 2 @ 1,97 i nie mówcie że Mikołaj wam nic nie dał
jesteś pewny? Bo mi się wydaje że overy/undery wyłącznie na 4kwartę się nie liczą z OT ale nie wiem dokładnie.TAK,overy,undery na 4 kwarte i na mecz również
dwie typowo defensywnie grające ekipy, awizowany do gry Shumakov ale on wraca po kontuzji do tego tylko Danny Taylor bo Salak kontuzjowany a dla mnie Czech jest lepszym goalie. Omsk wiadomo dobre wyjazdy, ogólnie jedna z lepszych linii defensywnych, ja tu dużo goli nie widzę zobacz ostatnie wyniki 2:0, 3:0 dla AO do tego żałosne ostatnie mecze z Nowokuźnieckiem i Niżniekamskiem gospodarzy.handi -1 po 3@ do gry ? nie znam się zupełnie na hokeju
uffKorean Air Jumbes trzeci set @2.30 Bwin
Hm na 100% pewny nie jestem,co do tej kwartyjesteś pewny? Bo mi się wydaje że overy/undery wyłącznie na 4kwartę się nie liczą z OT ale nie wiem dokładnie.
Shanxi dzisiaj ładuje za 3 na 60%. Masakra
siada czy nie zabardzo?Over 180,5 w meczu Rush&Cash @1.89
na luzie , wystarczy jakies 25:6 czy 25:7 w 4 seciesiada czy nie zabardzo?
wgl nie wiem o czym mówisz ale wierzę Ci na słowoXinjiang - Shanxi 70-58 HT ale póki co mało dają za zamknięcie, zostawiam. Shanxi przestały wpadać trójki i mają problem. Jak goście zablokują obwód to blowem się skończy. Pytanie czy dadzą radę
oj zle spojrzalem i myslalem ze mi linia o 10 pkt spadla XDna luzie , wystarczy jakies 25:6 czy 25:7 w 4 secie
Kluczem do sukcesu Xianjing jest dobra obrona na obwodzie( czyli muszę dobrze kryć zawodników którzy rzucają za 3 krótko mówiąc)wgl nie wiem o czym mówisz ale wierzę Ci na słowo