>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
swanidius 280

swanidius

Użytkownik
zagralem racce to 15 rush cash 2.30..i widze po 17 17 ... a prowadzili :zagralem racce to 15 rush cash 2.30..i widze po 17 17 ... a prowadzili :[ ...ktos sledzil ?

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
handi -1 po 3@ do gry ? nie znam się zupełnie na hokeju
dwie typowo defensywnie grające ekipy, awizowany do gry Shumakov ale on wraca po kontuzji do tego tylko Danny Taylor bo Salak kontuzjowany a dla mnie Czech jest lepszym goalie. Omsk wiadomo dobre wyjazdy, ogólnie jedna z lepszych linii defensywnych, ja tu dużo goli nie widzę zobacz ostatnie wyniki 2:0, 3:0 dla AO do tego żałosne ostatnie mecze z Nowokuźnieckiem i Niżniekamskiem gospodarzy.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
jesteś pewny? Bo mi się wydaje że overy/undery wyłącznie na 4kwartę się nie liczą z OT ale nie wiem dokładnie.
Shanxi dzisiaj ładuje za 3 na 60%. Masakra
Hm na 100% pewny nie jestem,co do tej kwarty
Ja w Chinach pograłem Guangdon + Tianjin+7.pkt ,mała stawka

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Xinjiang - Shanxi 70-58 HT ale póki co mało dają za zamknięcie, zostawiam. Shanxi przestały wpadać trójki i mają problem. Jak goście zablokują obwód to blowem się skończy. Pytanie czy dadzą radę ;)

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Xinjiang - Shanxi 70-58 HT ale póki co mało dają za zamknięcie, zostawiam. Shanxi przestały wpadać trójki i mają problem. Jak goście zablokują obwód to blowem się skończy. Pytanie czy dadzą radę ;)
wgl nie wiem o czym mówisz ale wierzę Ci na słowo :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom