>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Over 180,5 w meczu Rush&amp;Cash @1.89
Izzi ✅

CO DO PŁCI DZIECKA! :p Ja tam z biologii zawsze cienko szedłem, ale już u mnie w mieście (5000 mieszkańców) było wiele przypadków, że każde usg pokazywało dziewczynkę a tu dziecko z jajami się rodzi ???? Także uważajcie ????

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
W sumie co do płci podczas USG to nie jest kwestia mocno biologiczna tylko narządy płciowe mogą być akurat zasłonięte za każdym razem ???? Ciekawą opcją by były bliźniaki - chłopiec i dziewczyna :p Fortuna by musiała się zadłużyć u zagranicznej konkurencji ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Oglądam ten mecz Shanxi, Rambo powiedz mi warto wchodzić jeszcze w -8,5? Dodam, że złapalem Xinjiang po 2,90 na początku meczu.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Oglądam ten mecz Shanxi, Rambo powiedz mi warto wchodzić jeszcze w -8,5? Dodam, że złapalem Xinjiang po 2,90 na początku meczu.
Myślę, że Xinjian wygra to +10 przynajmniej. Nie wiem, ja mam -5 po 3,05 i jestem dobrej myśli po tym co widzę. Shanxi po 1 kwarcie gdzie trafiało seryjnie trójki nie może się obudzić i gra sporo na PF Dalemberta który ma masę i potrafi się przepchnąć pod koszem, grał sporo w NBA i jest w Shanxi gwiazdą, choć wchodzi z ławki.

Otrzymane punkty reputacji: +8
julek 421

julek

Użytkownik
Panowie, czy jest możliwość wypłacenie siana na Skrilla, jeśli się wcześniej wpłacało przez kartę? z automatu wiem, że nie ma ale warto podbijać na chat? bet365
w bet365 tak jak wpłacasz tak samo wypłacasz. Metode wypłaty można zmienić wypłacajać wszystko z konta bet365 i dokonując wpłaty tą metodą jaką chce się wypłacać.

B 32

bewn

Użytkownik
w bet365 tak jak wpłacasz tak samo wypłacasz. Metode wypłaty można zmienić wypłacajać wszystko z konta bet365 i dokonując wpłaty tą metodą jaką chce się wypłacać.
Możesz sztucznie zrobić wpłatę przez skrill. W momencie logowania do konta wyjdź i będziesz mógł wypłacić przez skrill.

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom