>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Dobra, Xinjiang ja zamknąłem bez 20zł możliwego zysku. Dla mnie wystarczy. Raczej wezmą to łatwo, ale 4 kwarty są &#39;&#39;dziwne&#39;&#39; czasami ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
loteria. tyle powiem. marokańczyk świeży w tematach ligi koreańskiej więc może ogarnie to rushom
Ogarnie.
Czarni wyglądają jak Atletico,widać team spirit. Air to za duże gwiazdorzenie
Niestety gra sam, reszta mocno odstaje

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
CHŁOPAKI, MOBILIZACJA!

Dziś lecę na zakupy dla naszych dwóch rodzin. Kto jeszcze może to niech się dorzuci. Nawet 10 czy 20 zł robi różnicę przy tylu osobach.

https://forum.bukmacherskie.com/f568/pomagamy-wygrywamy-iii-temat-do-wplat-140326-2.html#post6216529

Pozdro! :cool:

Pany zamiast klikać mi reputę, to wyślijcie &#39;&#39;coś&#39;&#39; na naszą akcję. Każdy grosz się liczy. 1zł, 5zł, 10zł, czy 50zł. Kwota nie ma znaczenia, uzbierała się całkiem porządna suma, a możemy więcej pomóc.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
kale pięknie to oddały :grin: 9:8 i kontra gdzie mitja plasuje w aut ;) i po kolejnym aucie &quot;gwiazdy&quot; kal robi się 9:11 :grin: by za chwilę było już po 11. nie ma co to musi być reżyserka dla kibiców :razz: i jednak 15:12 dla kal

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Pany zamiast klikać mi reputę, to wyślijcie &#39;&#39;coś&#39;&#39; na naszą akcję. Każdy grosz się liczy. 1zł, 5zł, 10zł, czy 50zł. Kwota nie ma znaczenia, uzbierała się całkiem porządna suma, a możemy więcej pomóc.
wrzuć mi na PW adres skrilla jak możesz, to podrzucę coś.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
kale pięknie to oddały :grin: 9:8 i kontra gdzie mitja plasuje w aut ;) i po kolejnym aucie &quot;gwiazdy&quot; kal robi się 9:11 :grin: by za chwilę było już po 11. nie ma co to musi być reżyserka dla kibiców :razz:
Ten zblazowany pajac stroniący miny jak Ronaldo to ta gwiazda?:razz:

Też wam zablokowali OMSK?

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ale tu śmierdzi w tym Shanxi hahaha takiego wała to jeszcze nie widziałem ???? Już na początku kwarty coś nie tak było ale teraz to mistrzostwo świata ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Rambo, mi się wydaję,że to naprawdę było sprzedane. Po prostu Shianxi było tak słabe,że nie potrafili tego wykorzystać nie trafiając pewnych punktów. Gość sobie spokojnie kozłuje na swojej połowie widząc, że zanim jest przeciwnik, odbiera mu i nawet nikt za nim nie biegnie, strasznie śmierdziało ale jest win ???? Dzięki za typ pograłem czysto

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom