Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Rożne na minus. Dziwny mecz Sociedad na chodząco wygrali po błędzie na 2:1, na 3:1 nie widziałem. Pierwsze 20-30 min widać, że im się chciało, potem to już tylko klepka na środku boiska
nawet jakby wygrali to nic by to nie dało, Opti lepiej dzisiaj strzela, ukazuje to wynik pierwszej mapy. Gracz niko miał na tranie problemy by zabić w plecy.
Nie da się tego określić zależy to też od stylu gry drużyny biorę za przykład overpassa i nuka mapy zdecydowanie ct ale są drużyny z tieru 1 które grają tam mocno tt a słabo ct
z całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.
grałem w ten badziew ponad 5 lat. jeździłem na LANY w Wawie na cybersport także żeby nie było nie jestem laikiem.
z całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.
grałem w ten badziew ponad 5 lat. jeździłem na LANY w Wawie także żeby nie było nie jestem laikiem.
Nie da się tego określić zależy to też od stylu gry drużyny biorę za przykład overpassa i nuka mapy zdecydowanie ct ale są drużyny z tieru 1 które grają tam mocno tt a słabo ct
Faze gralo fajnie, dobra forma. Virtusi wrecz przeciwnie. Rozum za Faze, serce za VP. Sam nic nie stawiam, bo Virtusi lubia zaskoczyc mega dobra gra po fatalnych poczatkach.
Patrząc na aspekt ostatniej formy VP postawiłbym tak samo jak Jose, ale VP online a VP na lanie to są dwie inne drużyny. Z mojej strony +2.5 mapy po kursie 1.83 - za drobne, dla lepszego oglądania lub 2:1 dla VP.