>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Rożne na minus. Dziwny mecz Sociedad na chodząco wygrali po błędzie na 2:1, na 3:1 nie widziałem. Pierwsze 20-30 min widać, że im się chciało, potem to już tylko klepka na środku boiska

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
nawet jakby wygrali to nic by to nie dało, Opti lepiej dzisiaj strzela, ukazuje to wynik pierwszej mapy. Gracz niko miał na tranie problemy by zabić w plecy.
Nic by to nie dało? 4 rundy wiecej dla mouse 4 mniej dla Optic mamy wynik 13:8 dla mouse i łatwo po mape

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Jose, miałbym do Ciebie ogromną prośbę - mógłbyś w wolnej chwili napisać mi, które mapy są CT a które TT?
Nie da się tego określić zależy to też od stylu gry drużyny biorę za przykład overpassa i nuka mapy zdecydowanie ct ale są drużyny z tieru 1 które grają tam mocno tt a słabo ct

Otrzymane punkty reputacji: +8
wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Nic by to nie dało? 4 rundy wiecej dla mouse 4 mniej dla Optic mamy wynik 13:8 dla mouse i łatwo po mape
z całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.
grałem w ten badziew ponad 5 lat. jeździłem na LANY w Wawie na cybersport także żeby nie było nie jestem laikiem.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
z całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.
grałem w ten badziew ponad 5 lat. jeździłem na LANY w Wawie także żeby nie było nie jestem laikiem.
Nikt tu nie mówi o trainie

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Nie da się tego określić zależy to też od stylu gry drużyny biorę za przykład overpassa i nuka mapy zdecydowanie ct ale są drużyny z tieru 1 które grają tam mocno tt a słabo ct
Ok, dzięki. Virtusi dziś biorą mecz na bank IMO, ale ja się nie znam, a Jose stawia na Faze - i co tu czynić? ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Ok, dzięki. Virtusi dziś biorą mecz na bank IMO, ale ja się nie znam, a Jose stawia na Faze - i co tu czynić? ????
Faze gralo fajnie, dobra forma. Virtusi wrecz przeciwnie. Rozum za Faze, serce za VP. Sam nic nie stawiam, bo Virtusi lubia zaskoczyc mega dobra gra po fatalnych poczatkach.

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik

Patrząc na aspekt ostatniej formy VP postawiłbym tak samo jak Jose, ale VP online a VP na lanie to są dwie inne drużyny. Z mojej strony +2.5 mapy po kursie 1.83 - za drobne, dla lepszego oglądania lub 2:1 dla VP.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom