Nic by to nie dało? 4 rundy wiecej dla mouse 4 mniej dla Optic mamy wynik 13:8 dla mouse i łatwo po mapenawet jakby wygrali to nic by to nie dało, Opti lepiej dzisiaj strzela, ukazuje to wynik pierwszej mapy. Gracz niko miał na tranie problemy by zabić w plecy.
Nie da się tego określić zależy to też od stylu gry drużyny biorę za przykład overpassa i nuka mapy zdecydowanie ct ale są drużyny z tieru 1 które grają tam mocno tt a słabo ctJose, miałbym do Ciebie ogromną prośbę - mógłbyś w wolnej chwili napisać mi, które mapy są CT a które TT?
z całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.Nic by to nie dało? 4 rundy wiecej dla mouse 4 mniej dla Optic mamy wynik 13:8 dla mouse i łatwo po mape
Za 1 150 (raz się udało )https://forum.bukmacherskie.com/f43/tabela-listopad-2016-a-139881.html
ile tam placa za 2 miejsce? ????
Nikt tu nie mówi o trainiez całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.
grałem w ten badziew ponad 5 lat. jeździłem na LANY w Wawie także żeby nie było nie jestem laikiem.
Ok, dzięki. Virtusi dziś biorą mecz na bank IMO, ale ja się nie znam, a Jose stawia na Faze - i co tu czynić? ????Nie da się tego określić zależy to też od stylu gry drużyny biorę za przykład overpassa i nuka mapy zdecydowanie ct ale są drużyny z tieru 1 które grają tam mocno tt a słabo ct
Faze gralo fajnie, dobra forma. Virtusi wrecz przeciwnie. Rozum za Faze, serce za VP. Sam nic nie stawiam, bo Virtusi lubia zaskoczyc mega dobra gra po fatalnych poczatkach.Ok, dzięki. Virtusi dziś biorą mecz na bank IMO, ale ja się nie znam, a Jose stawia na Faze - i co tu czynić? ????
Ok, dzięki. Virtusi dziś biorą mecz na bank IMO, ale ja się nie znam, a Jose stawia na Faze - i co tu czynić? ????