randomizerr
Użytkownik
Nie zawsze ludzie ta repute daja.
3 gol Anderlecht @2,6
Nie wierze, ze ten mecz skonczy sie takim wynikiem, jaki mamy teraz.
Wydaje mi sie, ze Anderlecht ukluje w koncowce.
BOOM
Nie zawsze ludzie ta repute daja.
3 gol Anderlecht @2,6
Nie wierze, ze ten mecz skonczy sie takim wynikiem, jaki mamy teraz.
Wydaje mi sie, ze Anderlecht ukluje w koncowce.
Dziwne te kursy są strasznie. Cavs u siebie z Clippers tylko -3? Ja bym wystawił -6,5 co najmniej. Clippersi nie bronią trójek, jak Cavs się dzisiaj wstrzelą to może być gwałt. Ponadto Frye wraca a wiadomo jaka to siła rażenia z dystansu. JR Smith ostatnio słabo, może dzisiaj się przełamie.Tak patrzę na dzisiejsze NBA i jedyny dog, który rzuca się w oczy to Clippers.
Teodorczyk brama, becik do zamknięciaMożna poczekać i dać awans Anderlechtu. W drugiej połowie powchodzą te wszystkie Stancie, Cipcie i Teodorczyk, także oni coś wturlają.
Anderlecht win @4
Dziwne te kursy są strasznie. Cavs u siebie z Clippers tylko -3? Ja bym wystawił -6,5 co najmniej. Clippersi nie bronią trójek, jak Cavs się dzisiaj wstrzelą to może być gwałt. Ponadto Frye wraca a wiadomo jaka to siła rażenia z dystansu. JR Smith ostatnio słabo, może dzisiaj się przełamie.
Mi się wydaje że bardzo dobrą opcją na ten mecz to over trójek obu ekip. Obie ekipy mają kim rzucać, Clippersi tragicznie bronią na obwodzie, zaraz luknę jak Cavs sobie radzą w obronie pod tym względem.
hahaha jeblem jak zobaczylemAnderlecht z metra nie trafia do puściocha...
Sprawdziło się )Anderlecht strzeli w drugiej połowie @ 2.00
Bet365
( zaraz jak to ktoś wyżej pisał wejdzie dwóch Rumunów oraz Polak i powinni ogarnąć choć jedną bramkę )
ciekawy mecz sie zapowiada bo Cavs z chęcią odbicia sobie porażki z Bucks a Clippers chyba jeszcze większej niespodzianki z Nets, ja bym szedł w Clipki mimo wszystko, a najlepiej chyba over ClippersNo cholera, powiem Ci, że długo się przyglądam temu spotkaniu i te kursy też mi nie pasują. Ale im dłużej się w to zagłębiam, tym bardziej myślę o pograniu czegoś w stronę Clippersów. Czuję, że po odpoczynku wielki mecz może rozegrać Griffin (a kto ma go bronić, Love czy Frye?).
Ja biorę Cavs ujemny, LAC żeby wygrać musiałoby zagrać z 2 levele wyżej niż w ostatnim tygodniu. Oni kroku Nets nie byli w stanie dotrzymać, nie mówię już o kompromitacji z Indianą w postaci 70 pkt.Dziwne te kursy są strasznie. Cavs u siebie z Clippers tylko -3? Ja bym wystawił -6,5 co najmniej. Clippersi nie bronią trójek, jak Cavs się dzisiaj wstrzelą to może być gwałt. Ponadto Frye wraca a wiadomo jaka to siła rażenia z dystansu. JR Smith ostatnio słabo, może dzisiaj się przełamie.
Mi się wydaje że bardzo dobrą opcją na ten mecz to over trójek obu ekip. Obie ekipy mają kim rzucać, Clippersi tragicznie bronią na obwodzie, zaraz luknę jak Cavs sobie radzą w obronie pod tym względem.
Griffin ma bardzo dobre H2h z Lovem. Ale linia na LeBrona też fajna, 41 w pakiecie.Czuję, że po odpoczynku wielki mecz może rozegrać Griffin (a kto ma go bronić, Love czy Frye?).
Chyba nie bardzo