>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Tak patrzę na dzisiejsze NBA i jedyny dog, który rzuca się w oczy to Clippers.
Dziwne te kursy są strasznie. Cavs u siebie z Clippers tylko -3? Ja bym wystawił -6,5 co najmniej. Clippersi nie bronią trójek, jak Cavs się dzisiaj wstrzelą to może być gwałt. Ponadto Frye wraca a wiadomo jaka to siła rażenia z dystansu. JR Smith ostatnio słabo, może dzisiaj się przełamie.

Mi się wydaje że bardzo dobrą opcją na ten mecz to over trójek obu ekip. Obie ekipy mają kim rzucać, Clippersi tragicznie bronią na obwodzie, zaraz luknę jak Cavs sobie radzą w obronie pod tym względem.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Ja poczekam na mapy i chyba pogram VP 2:1 jeśli Faze weźmie traina.
Izak wczoraj mówił, że VP mocno ostatnio trenowali i chcą zrobić tutaj wynik, bo ich zdaniem to najlepiej zorganizowany turniej LANowy ze wszystkich.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Dziwne te kursy są strasznie. Cavs u siebie z Clippers tylko -3? Ja bym wystawił -6,5 co najmniej. Clippersi nie bronią trójek, jak Cavs się dzisiaj wstrzelą to może być gwałt. Ponadto Frye wraca a wiadomo jaka to siła rażenia z dystansu. JR Smith ostatnio słabo, może dzisiaj się przełamie.

Mi się wydaje że bardzo dobrą opcją na ten mecz to over trójek obu ekip. Obie ekipy mają kim rzucać, Clippersi tragicznie bronią na obwodzie, zaraz luknę jak Cavs sobie radzą w obronie pod tym względem.

No cholera, powiem Ci, że długo się przyglądam temu spotkaniu i te kursy też mi nie pasują. Ale im dłużej się w to zagłębiam, tym bardziej myślę o pograniu czegoś w stronę Clippersów. Czuję, że po odpoczynku wielki mecz może rozegrać Griffin (a kto ma go bronić, Love czy Frye?).

M 2,5K

mati89

Forum VIP
No cholera, powiem Ci, że długo się przyglądam temu spotkaniu i te kursy też mi nie pasują. Ale im dłużej się w to zagłębiam, tym bardziej myślę o pograniu czegoś w stronę Clippersów. Czuję, że po odpoczynku wielki mecz może rozegrać Griffin (a kto ma go bronić, Love czy Frye?).
ciekawy mecz sie zapowiada bo Cavs z chęcią odbicia sobie porażki z Bucks a Clippers chyba jeszcze większej niespodzianki z Nets, ja bym szedł w Clipki mimo wszystko, a najlepiej chyba over Clippers

H 902

hank

Użytkownik

Ja biorę Cavs ujemny, LAC żeby wygrać musiałoby zagrać z 2 levele wyżej niż w ostatnim tygodniu. Oni kroku Nets nie byli w stanie dotrzymać, nie mówię już o kompromitacji z Indianą w postaci 70 pkt.
A co powiecie o GSW, będzie w stanie Houston wytrzymać tą strzelaninę? Moim zdaniem nie. -9,5 GSW. Normalnie brałbym over, ale wyjściowy ponad 230 to już przesada.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom