Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
lamora ma reputy 48 wawo 783
lamora od kwietnia 2016 roku
wawo od 2005
ten lamora w porownaniu z toba to jego reputa zabija cie swiezaku
za 11 lat bedzie lepszy od ciebie
lamora ma reputy 48 wawo 783
lamora od kwietnia 2016 roku
wawo od 2005
ten lamora w porownaniu z toba to jego reputa zabija cie swiezaku
za 11 lat bedzie lepszy od ciebie
Hehe dobry przelicznik, chciałbym aby to się sprawdziło Nie wiem skąd on ma te reputki, chyba sam sobie nabija przez te 11 lat Dobra mam nadzieję, że ta chwila nagonki pozwoliła paru osobom uniknac brania jego typów- pewniaków.
Serio? Oceniasz po reputacji? Przeciez nie kazdy sie musial udzielac. Np ja jestem od "dawna", a repute mam mala, bo sie nie udzielalem na forum. Dopiero niedawno wrocilem i stad reputa.
Ocenianie po reputacji IMO troszke mija sie z celem, zwlaszcza, ze spooora czesc "starych" wyjadaczy ponabijala sobie repute w wiadomy sposob.
Anderlecht strzeli w drugiej połowie @ 2.00
Bet365
( zaraz jak to ktoś wyżej pisał wejdzie dwóch Rumunów oraz Polak i powinni ogarnąć choć jedną bramkę )
Mam nadzieje ze pograles. Jedna lekcje sie nauczylem, nie ma co dawac takich typow do tematu typy dnia. Czlowiek uczy sie cale zycie. Kto mial wygrac to wygral i tyle. Trzym sie ziom.
Nie zawsze ludzie ta repute daja.
3 gol Anderlecht @2,6
Nie wierze, ze ten mecz skonczy sie takim wynikiem, jaki mamy teraz.
Wydaje mi sie, ze Anderlecht ukluje w koncowce.
nawet jakby wygrali to nic by to nie dało, Opti lepiej dzisiaj strzela, ukazuje to wynik pierwszej mapy. Gracz niko miał na tranie problemy by zabić w plecy.