Bardzo dobra firma. Gram od 3 miesięcy i zero problemów z wypłatami.Dafbet - ma ktoś doświadczenie, wypłacalna firma?
Hehe dobry przelicznik, chciałbym aby to się sprawdziło Nie wiem skąd on ma te reputki, chyba sam sobie nabija przez te 11 lat Dobra mam nadzieję, że ta chwila nagonki pozwoliła paru osobom uniknac brania jego typów- pewniaków.lamora ma reputy 48 wawo 783
lamora od kwietnia 2016 roku
wawo od 2005
ten lamora w porownaniu z toba to jego reputa zabija cie swiezaku
za 11 lat bedzie lepszy od ciebie
Serio? Oceniasz po reputacji? Przeciez nie kazdy sie musial udzielac. Np ja jestem od "dawna", a repute mam mala, bo sie nie udzielalem na forum. Dopiero niedawno wrocilem i stad reputa.lamora ma reputy 48 wawo 783
lamora od kwietnia 2016 roku
wawo od 2005
ten lamora w porownaniu z toba to jego reputa zabija cie swiezaku
Nie zdążyłem pograć, ale dzięki, że przypomniałeś na priw ????Mam nadzieje ze pograles. Jedna lekcje sie nauczylem, nie ma co dawac takich typow do tematu typy dnia. Czlowiek uczy sie cale zycie. Kto mial wygrac to wygral i tyle. Trzym sie ziom.
Nie zawsze ludzie ta repute daja.za dobre typy ludzie daja repute
czemu do połowy? Dziś wraca Griffin i dlatego kurs do góry idzie na Cavs, ale myślę że IMO dadzą radęNie zdążyłem pograć, ale dzięki, że przypomniałeś na priw ????
Cavs do połowy, jak nie siądzie tygodniowy odwyk ????
Ja raz dostałem reputę od Shakala i dlatego mam ponad 600, także nie kierujcie się tym śmiesznym licznikiemza dobre typy ludzie daja repute
a ja zbieram po 1Ja raz dostałem reputę od Shakala i dlatego mam ponad 600, także nie kierujcie się tym śmiesznym licznikiem
nawet jakby wygrali to nic by to nie dało, Opti lepiej dzisiaj strzela, ukazuje to wynik pierwszej mapy. Gracz niko miał na tranie problemy by zabić w plecy.2x Mousesports wygrywa pistoletowke 2x przegrywają 2 runde tak się nie da wygrać meczu
Sociedad jeszcze mocniej niż myślałem
Rulli; Carlos Martínez, Íñigo Martínez, Raúl Navas, Yuri; Illarra, Zurutuza, Canales; Carlos Vela, Willian José, Juanmi.
Ich over 2.5 pograny @3.75,
Za drobne 3.5 @10.0