>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Skończ pisać takie głupoty okey ???? ? Bramka co prawdą po błędzie zawodnika, ale podanie i strzał ładny.
Ja walcze z jego typami któryś dzień. Zawesze w pewniakach coś się nie sprawdza. a to ktoś źle przetłumaczył, a to sie okazało, ze to nie o ten bet chodziło itp, itd.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Ja walcze z jego typami któryś dzień. Zawesze w pewniakach coś się nie sprawdza. a to ktoś źle przetłumaczył, a to sie okazało, ze to nie o ten bet chodziło itp, itd.
To po co stawiasz?
Zawsze mozesz zignorowac lub postawic przeciwnie.

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
To po co stawiasz?
Zawsze mozesz zignorowac lub postawic przeciwnie.
Nie stawiam. Raz kilka dni temu postawiłem i koniec. Ale po co ktoś inny ma postawić? Wchodzisz na forum gdzie oczekujesz w miarę przemyślanych typów, a tu taki gostek się pojawia i pisze- stawiać 10000 zł bo to pewniak od kumpli z Arabii Saudyjskiej czy innego kraju 1000 i 1 nocy. Stawiasz i bum- gość przeprasza bo ktoś źle przetłumaczył typ under/over z arabskiego...Czy to nie smieszne ?

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Nie stawiam. Raz kilka dni temu postawiłem i koniec. Ale po co ktoś inny ma postawić? Wchodzisz na forum gdzie oczekujesz w miarę przemyślanych typów, a tu taki gostek się pojawia i pisze- stawiać 10000 zł bo to pewniak od kumpli z Arabii Saudyjskiej czy innego kraju 1000 i 1 nocy. Stawiasz i bum- gość przeprasza bo ktoś źle przetłumaczył typ under/over z arabskiego...Czy to nie smieszne ?
nikomu nie kaze powtarzam, kazdy gra co chce i za ile chce. i nie pojawilem sie tutaj dzis, a w 2005 ŚWIEŻAKU!

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Serio da sie uwierzyc, ze &quot;pewne info od szejka&quot; to nie troll?
Przeciez gosc sobie trolluje ewidentnie i jajca robi xD.
Kazdy powinien juz jakas tam opinie o danym uzytkowniku wyrobic, a nawet jak grasz cos od kogos to i tak na wlasna odpowiedzialnosc.
Wawo to taki slabszy elopeja :p.
@Edit
Przy okazji, nawet nie sadze, ze on gra te swoje typy.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
lamora ma reputy 48 wawo 783
lamora od kwietnia 2016 roku
wawo od 2005
ten lamora w porownaniu z toba to jego reputa zabija cie swiezaku

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom