Skończ pisać takie głupoty okey ???? ? Bramka co prawdą po błędzie zawodnika, ale podanie i strzał ładny.ale farfocel sociedad
Skończ pisać takie głupoty okey ???? ? Bramka co prawdą po błędzie zawodnika, ale podanie i strzał ładny.ale farfocel sociedad
Jaki farfocel ? Zobacz z jaką drużyną grają pierw a potem proponuj ludziom stawianie underów , wystarczyło delikatnie przyśpieszyć grę i od razu się pogubiło Valladolidale farfocel sociedad
Ja walcze z jego typami któryś dzień. Zawesze w pewniakach coś się nie sprawdza. a to ktoś źle przetłumaczył, a to sie okazało, ze to nie o ten bet chodziło itp, itd.Skończ pisać takie głupoty okey ???? ? Bramka co prawdą po błędzie zawodnika, ale podanie i strzał ładny.
To po co stawiasz?Ja walcze z jego typami któryś dzień. Zawesze w pewniakach coś się nie sprawdza. a to ktoś źle przetłumaczył, a to sie okazało, ze to nie o ten bet chodziło itp, itd.
Chodziło mu pewnie o to, że walczy z jego "spamem" tutaj a nie że stawia. Btw coś na NBa na dziś, ktoś coś?To po co stawiasz?
Zawsze mozesz zignorowac lub postawic przeciwnie.
Nie stawiam. Raz kilka dni temu postawiłem i koniec. Ale po co ktoś inny ma postawić? Wchodzisz na forum gdzie oczekujesz w miarę przemyślanych typów, a tu taki gostek się pojawia i pisze- stawiać 10000 zł bo to pewniak od kumpli z Arabii Saudyjskiej czy innego kraju 1000 i 1 nocy. Stawiasz i bum- gość przeprasza bo ktoś źle przetłumaczył typ under/over z arabskiego...Czy to nie smieszne ?To po co stawiasz?
Zawsze mozesz zignorowac lub postawic przeciwnie.
No to moze go zignorowac, w sensie dodac do ignorowanych. I zadnej "walki" nie bedzie.Chodziło mu pewnie o to, że walczy z jego "spamem" tutaj a nie że stawia. Btw coś na NBa na dziś, ktoś coś?
nikomu nie kaze powtarzam, kazdy gra co chce i za ile chce. i nie pojawilem sie tutaj dzis, a w 2005 ŚWIEŻAKU!Nie stawiam. Raz kilka dni temu postawiłem i koniec. Ale po co ktoś inny ma postawić? Wchodzisz na forum gdzie oczekujesz w miarę przemyślanych typów, a tu taki gostek się pojawia i pisze- stawiać 10000 zł bo to pewniak od kumpli z Arabii Saudyjskiej czy innego kraju 1000 i 1 nocy. Stawiasz i bum- gość przeprasza bo ktoś źle przetłumaczył typ under/over z arabskiego...Czy to nie smieszne ?
Po Euro powinienes zniknąć z tego forum zapałkowiczu ????
ja pinkole, informator zle przetłumaczył z arabskiego i umowa byla na under;/;/ trudno, przepraszam wszystkich
Serio da sie uwierzyc, ze "pewne info od szejka" to nie troll?Nie stawiam. Raz kilka dni temu postawiłem i koniec. Ale po co ktoś inny ma postawić? Wchodzisz na forum gdzie oczekujesz w miarę przemyślanych typów, a tu taki gostek się pojawia i pisze- stawiać 10000 zł bo to pewniak od kumpli z Arabii Saudyjskiej czy innego kraju 1000 i 1 nocy. Stawiasz i bum- gość przeprasza bo ktoś źle przetłumaczył typ under/over z arabskiego...Czy to nie smieszne ?
11 lat a nadal problemy z under overnikomu nie kaze powtarzam, kazdy gra co chce i za ile chce. i nie pojawilem sie tutaj dzis, a w 2005 ŚWIEŻAKU!
gnoją cię ze wszystkich stron,grasz na zapałki, a ty próbujesz tu jakieś swoje wysrywy jeszcze pisać...po co ci to? :-|:-|under 3,5 po 2,5 wciaz w grze, jak wejdzie to bedzie huczna impreza
Dramat, tyle sytuacji mieć i tylko wbić 1 :F ???? Over , handi zwrotWarrenpoint Town vs Dundalk > over 1.5 HT @2.0 oraz Dundalk -1 HT @1.750, dwa single, Dundalk dość mocny skład