>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Torino wygra w dogrywce @ 3,40 Bet365
To jeszcze Pisa wytrzyma, ale kolejnego naporu w dogrywce na moje to już nie wytrzymają. Na boisku już pierwsze skrzypce czyli Belotti + Ljajć.
✅✅ 2-0 No i fajnie
e: już 3-0

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Hank
Ja mysle nad tym:
Utah+Pelicans(troch słaby kurs)=3
Mam jakies przeczucie,ze Bucks moze dzis wygrac z Cleveland.
Charlote-Detroit over 200 tez dobrze wygląda.

Otrzymane punkty reputacji: +1
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Co do Pelicans, to 2 tyg temu zostali rozbici u siebie przez Lakers kiedy kursy były wyrównane, a dzisiaj są 5,5 pkt faworytem, podejrzane to.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co do Pelicans, to 2 tyg temu zostali rozbici u siebie przez Lakers kiedy kursy były wyrównane, a dzisiaj są 5,5 pkt faworytem, podejrzane to.
Raczej nie,zauwaz,ze bardzo rzadko siê zdarza,wygrana dwa razy z tym samym przeciwnikiem.

H 902

hank

Użytkownik
W porównaniu do tamtego meczu to Lalki dzisiaj bez Randlea i Russella. Bądź co bądź jest to dwóch zawodników s5.
A jak to Orlando widzicie, +12,5. SAS to nie jest zespół co za wszelką cenę masakruje rywali.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Raczej nie,zauwaz,ze bardzo rzadko siĂŞ zdarza,wygrana dwa razy z tym samym przeciwnikiem.
Niby revenge game i te sprawy, ale to nie powinno mieć aż takiego wpływu na kursy, bo czy nagle Lakers tak osłabli, albo Pelicans się wzmocnili? W Pelicans wrócił Holiday, w Lakers wypadł Russell, ale żaden z nich to nie jest LBJ albo Curry, żeby taki wpływ na kursy wywrzeć.

e: Ja nie będę tutaj nic obstawiał, bo forma obu drużyn jest zbyt chwiejna na początku sezonu, raczej zapisze sobie to jako ciekawostkę.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Deportivo więcej rożnych 3.25. Wcale nie rozumiem tego. Jest 1:0 dla Betisu, 2;2 w rogach i taki kurs na to zdarzenie dziwi, widzę tu value i atakuję lekko, dodam, że meczu nie oglądałem wcześniej.
----- 3:3 w rogach, było value warte spróbowania.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Złapałem +12.5pkt.
Teraz jest linia +8.5pkt w pre była +3.5pkt
Bauru-Vasco
Vasco +8.5pkt
Mozna sprobowac,Bauru mocny zespoł,ale od kilku spotkan bez dwoch zawodnikow z S5.
Pewnosci nie mam co do typu,ale Garcia i Meindl to mega strata.
Gocil/Bauru nĂŁo conta com os atletas Léo Eltink, Alex Garcia e Leonardo Meindl. Léo Eltink segue se recuperando de uma lombalgia.
Léo Meindl sofreu um entorse no tornozelo direito com ruptura ligamentar e Alex uma ruptura ligamentar no dorso do pé direito. Os atletas devem desfalcar a equipe até o fim deste ano.

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
Porto jest w tym sezonie tragiczne. Niby nic dwa razy się nie zdarza, a tu zaraz drugi raz 0-0 z Belenenses grającym w 10 od 40 minuty...

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Na noc NBA:
J.Holiday(LAL-NO) over 16,5ptk @ 1,83 WH- overy wiemy gdzie grac(WH 20min musi grac)
J.Parker (MIL-CLE) under 6,5zb @ 1,85 betfair -CLE ma duzo &quot;zbieraczy&quot;,tak ze tego
Dobranoc all

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom