Grac45
Forum VIP
2-0 No i fajnieTorino wygra w dogrywce @ 3,40 Bet365
To jeszcze Pisa wytrzyma, ale kolejnego naporu w dogrywce na moje to już nie wytrzymają. Na boisku już pierwsze skrzypce czyli Belotti + Ljajć.
e: już 3-0
2-0 No i fajnieTorino wygra w dogrywce @ 3,40 Bet365
To jeszcze Pisa wytrzyma, ale kolejnego naporu w dogrywce na moje to już nie wytrzymają. Na boisku już pierwsze skrzypce czyli Belotti + Ljajć.
+++++++ obydwa ????Polecam granie na Torino wygra w dogrywce 2,50 kurs oraz na over 3 rogi azjan w dogrywce 1,77 Bet365
Jakby Ci brakowało do bonusu to też byś przecież zapytał...Ten człowiek to głównie potrafił żebrać o pieniądze na skrill ????
Co do Utah to też o nich myślałem, mimo braku Favorsa. Pelikanom nie ufam, i po takim kursie na pewno się nie skuszę. Ale dzięki za sugestię.Hank
Ja mysle nad tym:
Utah+Pelicans=3
Mnie ten kurs własnie zniechęca.Co do Utah to też o nich myślałem, mimo braku Favorsa. Pelikanom nie ufam, i po takim kursie na pewno się nie skuszę. Ale dzięki za sugestię.
Raczej nie,zauwaz,ze bardzo rzadko siê zdarza,wygrana dwa razy z tym samym przeciwnikiem.Co do Pelicans, to 2 tyg temu zostali rozbici u siebie przez Lakers kiedy kursy były wyrównane, a dzisiaj są 5,5 pkt faworytem, podejrzane to.
Niby revenge game i te sprawy, ale to nie powinno mieć aż takiego wpływu na kursy, bo czy nagle Lakers tak osłabli, albo Pelicans się wzmocnili? W Pelicans wrócił Holiday, w Lakers wypadł Russell, ale żaden z nich to nie jest LBJ albo Curry, żeby taki wpływ na kursy wywrzeć.Raczej nie,zauwaz,ze bardzo rzadko siĂŞ zdarza,wygrana dwa razy z tym samym przeciwnikiem.
----- 3:3 w rogach, było value warte spróbowania.Deportivo więcej rożnych 3.25. Wcale nie rozumiem tego. Jest 1:0 dla Betisu, 2;2 w rogach i taki kurs na to zdarzenie dziwi, widzę tu value i atakuję lekko, dodam, że meczu nie oglądałem wcześniej.
Próbuję czysty win Vasco Da Gamy po 5.50 w Betsafe ????Mozna sprobowac,Bauru mocny zespoł,ale od kilku spotkan bez dwoch zawodnikow z S5.
Pewnosci nie mam co do typu,ale Garcia i Meindl to mega strata
Wygląda na to,že i bez tych zawodnikow za mocny.Próbuję czysty win Vasco Da Gamy po 5.50 w Betsafe ????
wcale..Pograłem Vasco +14,5 nie wygląda to tak źle .....