>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Point Fortin FC vs Club Sando &gt; over 3 FT @1.850 w Buk365, dość overowa liga, gospodarze w 7 meczach stracili 27 bramek, strzelając 5, mają 1 pkt na koncie, goście bilans 13:16, a więc prawie 2 bramki na mecz, 2/3 H2H pokrywają, do grania za LEKKĄ stawke

caveman 1,8K

caveman

Użytkownik
Gawronix sam zrezygnował za spam w jego temacie. Śledziłem jego temat i też grałem jego typy. Według mnie bana nie dostał a sam zamknął temat.

H 902

hank

Użytkownik
Nie chcę robić tutaj spamu, ale każdy ma swój rozum i powinien ocenić, czy granie tego typu ma sens, czy też nie. Ja też często przypominam o jakimś typie jeśli sądzę, że naprawdę jest wart zagrania, a nie zawsze przecież wchodzi.
Oczywiście że tak, ale styl pisania kolegi moim zdaniem to była próba zdobycia tutaj &quot;sławy&quot; a potem złapanie jakiegoś naiwniaka na zrzutkę na jakiś super płatny typ. Ja to przynajmniej tak odbieram, oczywiście mogę się mylić, więc w żadnym wypadku nie oskarżam. Jest jeszcze opcja, że koledze tak zależało na punktach reputacji i dlatego tak nachalnie przypominał o tym co warto z nim zagrać.
I żeby nie było, w żadnym wypadku tego nie grałem, jeśli chodzi o typy to forum używam tylko do utwierdzenia się w swoim zdaniu. Ewentualnie jak ktoś coś ciekawego zasugeruję to się przyjrzę.

Jak tam Tomek widzisz te overy w NBA?

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Nie kto inny jak Ljajić uwielbiam taki scenariusz, 3 minuty nie minęły od rozpoczęcia dogrywki i już po sprawie. A tak 20 minut bili głową w mur w końcówce.

Otrzymane punkty reputacji: +6
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
e: Magik i Gavronix dostali bany?
Gawronixowi w temacie spamował zbanowany już anastazi (czyli Jerzy Janowicz, Pamelcia, Sylwester1, nn11, help00 itd.), Gawronix zaczął pisać o sprzedaży typów, nawyzywał chyba Ramzesę i dostał bana.
Z Magikiem to kabaret po całości, Rustinowi nowemu użytkownikowi w reputacji podał swojego e-maila, a tam pisał takie głupoty, że ma informatora od fixów w niemieckiej lidze, że spłacił 2 kredyty itd. Całe forum się śmiało, a on jeszcze palił Jana.
Odnośnie Monaco to szkoda, że trener nie wpuszcza od 1 minuty Falcao już który mecz.
Jutro Nicea ma szanse na odskoczenie, chociaż to kolejka w środku tygodnia więc &quot;wyjątkowa&quot;, kurs ponad 3,00. Ja zagram DNB opcję. Nicea to lider i jako jedyni St Etienne pokonali na wyjeździe w tym sezonie.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Była analiza podana dlugo przed meczem,dlatego jak ktos ma zero pojęcia o koszu,to miał czas na sprawdzenie chociaz suchych wynikow jak gra Frankfurt.
Value tam nie było, a Atp prawdopodobnie oglądał inny zespół, bo Fraport jes słaby w tym sezonie.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Deportivo więcej rożnych 3.25. Wcale nie rozumiem tego. Jest 1:0 dla Betisu, 2;2 w rogach i taki kurs na to zdarzenie dziwi, widzę tu value i atakuję lekko, dodam, że meczu nie oglądałem wcześniej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom