Taki żarcikNapisał Caveman -> Pograłem Vasco +14,5 nie wygląda to tak źle .....
wcale..
Tam lepiej w rogi inwestować kasę bo nabijaa jeden za drugimAtlanta - Estudiantes 0ver 0,5 1,5 bet365 polecam
Nie uważam, że przesadza, jest rozpoznawalny, dociera do wielu osób to wykorzystuje to skoro dostał gówniany samochód.Ten Stano przegina juz z tymi opowiastkami i użalaniem się na swojego Merca... Sledzi ktoś jego TT czy tylko ja taki głupi jestem? :grin: Brakuje mi cygiego w takich chwilach : )
ja osobiście też jestem tego samego zdania że SAS da odpocząć swoim szefom w 4 kwarcie i pogromu nie będzie Zagrałem troszkę większy handiW porównaniu do tamtego meczu to Lalki dzisiaj bez Randlea i Russella. Bądź co bądź jest to dwóch zawodników s5.
A jak to Orlando widzicie, +12,5. SAS to nie jest zespół co za wszelką cenę masakruje rywali.
Ale on dzień w dzień po kilkadziesiąt tweetow produkuje ostatnio o tym. Do pewnego momentu nic do tego nie mialem, ale teraz mam wrażenie, ze się jara tym, ze ludzie żyją jego problemem. Z dramatu robi sie komedia. No ale każdy może miec swoje zdanie.Nie uważam, że przesadza, jest rozpoznawalny, dociera do wielu osób to wykorzystuje to skoro dostał gówniany samochód.
Podrzuc linka do tematu,prosze.Nie uważam, że przesadza, jest rozpoznawalny, dociera do wielu osób to wykorzystuje to skoro dostał gówniany samochód.
https://twitter.com/k_stanowski?lang=plPodrzuc linka do tematu,prosze.
https://www.facebook.com/stanowski.krzysztof/?fref=tsPodrzuc linka do tematu,prosze.
Im więcej osób się dowie, im więcej osób napisze na fp mercedesa, im więcej osób poda to dalej, im większy rozgłos to zwiększa się jego szansa, że ktoś kompetentny sprawdzi to auto, albo ewentualnie dostanie nowe. Tu gra idzie o sporą kasę, raczej takim milionerem nie jest żeby go nie obchodziła ta rata którą płaci za nic co miesiac.Ale on dzień w dzień po kilkadziesiąt tweetow produkuje ostatnio o tym. Do pewnego momentu nic do tego nie mialem, ale teraz mam wrażenie, ze się jara tym, ze ludzie żyją jego problemem. Z dramatu robi sie komedia. No ale każdy może miec swoje zdanie.
Nie no, wszystko się zgadza, na pewno tym się kierował puszczając info o tym na początku, ale teraz wydaje mi się, ze bardzo mu się spodobało to ile ludu sie tym zainteresowało i w ogole, fejm sie musi zgadzać :grin: Poza tym nie wydaje się jakis zmartwiony cala sprawą (choćby ta fotka z lotniska). To tylko moje odczucia :]Im więcej osób się dowie, im więcej osób napisze na fp mercedesa, im więcej osób poda to dalej, im większy rozgłos to zwiększa się jego szansa, że ktoś kompetentny sprawdzi to auto, albo ewentualnie dostanie nowe. Tu gra idzie o sporą kasę, raczej takim milionerem nie jest żeby go nie obchodziła ta rata którą płaci za nic co miesiac.
Odradzam, ja idę w Hornets,Można grać na Detroit IMO. Dobrze zaczęli, a Hornets grają 4 mecz w ciągu 5 dni.
Mi się tak podoba ta akcja chyba dlatego że sam bym tak zrobił gdybym miał możliwość ????Nie no, wszystko się zgadza, na pewno tym się kierował puszczając info o tym na początku, ale teraz wydaje mi się, ze bardzo mu się spodobało to ile ludu sie tym zainteresowało i w ogole, fejm sie musi zgadzać :grin: Poza tym nie wydaje się jakis zmartwiony cala sprawą (choćby ta fotka z lotniska). To tylko moje odczucia :]
Generalnie to Merc mógł wyjść z tego z twarzą, jeszcze obracając wszystko na swoja korzyść, a zachowują sie do tej pory jak piz..e: Tak jeszcze pomyślałem, że jak ta jego historia się rozpowszechni, to dlaczego takie np. BMW nie miałoby mu zaproponować samochodu zastępczego na czas naprawy merca, dla nich to śmieszny koszt, a jaka akcja marketingowa, zdjęcia na jego twiterze i fb. Trzeba kombinować jak się ma możliwości.
Wiele firm się na tym przejechało, a oni wciąż nie doceniają siły internetu, nie wiem kto tam robi w marketingu, przy odrobinie finezji, to nawet możnaby taką wpadkę przekuć w sukces marketingowy.Generalnie to Merc mógł wyjść z tego z twarzą, jeszcze obracając wszystko na swoja korzyść, a zachowują sie do tej pory jak piz..