>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Przy walce o defensywną zbiórkę uderzył łokciem od tyłu Hibberta. Tzn nie było to nic brutalnego, żeby nie było.

Otrzymane punkty reputacji: +4
domel206 802

domel206

Użytkownik
Nets jedzie z Clipepersami,masz bet tygodnia ;)

wez nie zartuj ????
nawet bez griffina wygraja ???? na stojaco wygrali ta kwarte ???? a zaraz troche pobiegaja i bedzie spokojnie, ja tutaj mocno zastanawiam sie nad overem ????
i chyba pobiore jak bd w okolicach 210

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
ale dostał flagrant 2 za to, czy poleciał za 2 technical, bo pyskował?
Od razu go wywalili, dla mnie nieco dziwna decyzja, bo byłem pewny, że będzie 1. Zszedł grzecznie bijąc ironicznie brawo ;)
Young kontuzja, co za chora noc w tej NBA.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Od razu go wywalili, dla mnie nieco dziwna decyzja, bo byłem pewny, że będzie 1. Zszedł grzecznie bijąc ironicznie brawo ;)

Young kontuzja, co za chora noc w tej NBA.
To jest nieobliczalny zwierzak, ale też żaden z niego Cousins, jakieś wielkie osłabienie to nie jest.

cinoj 160

cinoj

Użytkownik
To jest nieobliczalny zwierzak, ale też żaden z niego Cousins, jakieś wielkie osłabienie to nie jest.
Myślę, że spore jednak, bo gwarantował jakąś tam walkę na tablicach, do tego stawia świetne zasłony. Jeśli jednak Pistons zagrają z taką skutecznością jak w pierwszej połowie, gdzie chyba tylko Leuer irytował (no i Drummond), to mogą jednak powalczyć.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Myślę, że spore jednak, bo gwarantował jakąś tam walkę na tablicach, do tego stawia świetne zasłony. Jeśli jednak Pistons zagrają z taką skutecznością jak w pierwszej połowie, gdzie chyba tylko Leuer irytował (no i Drummond), to mogą jednak powalczyć.
Ważny jest dla drużyny, ale w obecnej rotacji to np. strata Isha Smitha byłaby poważniejsza moim zdaniem, bo zostaliby tylko z Udrihem. A pod koszem może zagrać Baynes, jest Leuer, mogą coś z niższą 5 pokombinować jeszcze.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Heh teraz to na Pinku nawet zakłady pre nie wchodzą bo niby rynek offline a za 2 sekundy znowu jest i nie da się postawić zakładu ... Masakra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom