Nets jedzie z Clipepersami,masz bet tygodniapany o czym wy tu piszecie ? ;d to nie fejsbuk ????
dawac tutaj jakies propozycje do gry bo nie ma spania bez grania
co zrobił?Drummond wykluczony, więc z Detroit nici.
Uderzył łokciem w głowę Hibbert'a, debil. ????co zrobił?
Lepiej dla overa ????Uderzył łokciem w głowę Hibbert'a, debil. ????
Nets jedzie z Clipepersami,masz bet tygodnia
ale dostał flagrant 2 za to, czy poleciał za 2 technical, bo pyskował?Przy walce o defensywną zbiórkę uderzył łokciem od tyłu Hibberta. Tzn nie było to nic brutalnego, żeby nie było.
ja zagrałem over 200 hornets, bucks win i pelicans wins
Od razu go wywalili, dla mnie nieco dziwna decyzja, bo byłem pewny, że będzie 1. Zszedł grzecznie bijąc ironicznie brawoale dostał flagrant 2 za to, czy poleciał za 2 technical, bo pyskował?
Czemu minus ?no to
To jest nieobliczalny zwierzak, ale też żaden z niego Cousins, jakieś wielkie osłabienie to nie jest.Od razu go wywalili, dla mnie nieco dziwna decyzja, bo byłem pewny, że będzie 1. Zszedł grzecznie bijąc ironicznie brawo
Young kontuzja, co za chora noc w tej NBA.
zobaczymy za jakieś 1,5 - 2 godziny ????no to
Myślę, że spore jednak, bo gwarantował jakąś tam walkę na tablicach, do tego stawia świetne zasłony. Jeśli jednak Pistons zagrają z taką skutecznością jak w pierwszej połowie, gdzie chyba tylko Leuer irytował (no i Drummond), to mogą jednak powalczyć.To jest nieobliczalny zwierzak, ale też żaden z niego Cousins, jakieś wielkie osłabienie to nie jest.
Ważny jest dla drużyny, ale w obecnej rotacji to np. strata Isha Smitha byłaby poważniejsza moim zdaniem, bo zostaliby tylko z Udrihem. A pod koszem może zagrać Baynes, jest Leuer, mogą coś z niższą 5 pokombinować jeszcze.Myślę, że spore jednak, bo gwarantował jakąś tam walkę na tablicach, do tego stawia świetne zasłony. Jeśli jednak Pistons zagrają z taką skutecznością jak w pierwszej połowie, gdzie chyba tylko Leuer irytował (no i Drummond), to mogą jednak powalczyć.