Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
wez nie zartuj ????
nawet bez griffina wygraja ???? na stojaco wygrali ta kwarte ???? a zaraz troche pobiegaja i bedzie spokojnie, ja tutaj mocno zastanawiam sie nad overem ????
i chyba pobiore jak bd w okolicach 210
Od razu go wywalili, dla mnie nieco dziwna decyzja, bo byłem pewny, że będzie 1. Zszedł grzecznie bijąc ironicznie brawo
Young kontuzja, co za chora noc w tej NBA.
Myślę, że spore jednak, bo gwarantował jakąś tam walkę na tablicach, do tego stawia świetne zasłony. Jeśli jednak Pistons zagrają z taką skutecznością jak w pierwszej połowie, gdzie chyba tylko Leuer irytował (no i Drummond), to mogą jednak powalczyć.
Myślę, że spore jednak, bo gwarantował jakąś tam walkę na tablicach, do tego stawia świetne zasłony. Jeśli jednak Pistons zagrają z taką skutecznością jak w pierwszej połowie, gdzie chyba tylko Leuer irytował (no i Drummond), to mogą jednak powalczyć.
Ważny jest dla drużyny, ale w obecnej rotacji to np. strata Isha Smitha byłaby poważniejsza moim zdaniem, bo zostaliby tylko z Udrihem. A pod koszem może zagrać Baynes, jest Leuer, mogą coś z niższą 5 pokombinować jeszcze.