beczkaTo jest żałosne, jak siądzie to milion pw z podziękowaniami i prośba o dalsze typy, przyjdzie wtopa i przeważnie są takie reakcje, choć tutaj jakoś sczególnie. Najlepsze, że największy problem mają przeważnie ludzie, którzy nic nie wnoszą na forum. :-D :-D
Liverpool @1.90 całoroczny
Dadzą radę
++++++Dokładam Kto pierwszy 5 rożnych- Torino @ 1,66.
Generalnie szkoda kilku userów. Taki magik i właśnie Gawronix zachęcili mnie do zainteresowania się tenisem, bo dawali naprawdę fajne typy dając zarobić w dłuższym okresie czasu. Potem Gawronix przeniósł się głównie na kosza w swoim temacie i tak samo mimo kilku dni na minusie dawał zarobić. Coraz mniej jest już osób na tym forum ogarniających fajnie poszczególne dyscypliny (sam się do nich nie zaliczam ???? ) Jeszcze z jakieś pół roku temu pamiętam, że dział NBA mocno żył, a teraz jedynym czynnym działem jest chyba NHL i NFL od Gucciegobeczka
a tak serio, to szkoda ze nie ma juz usera Gawronix, dobre typy dawal kolezka ????
Nie chcę robić tutaj spamu, ale każdy ma swój rozum i powinien ocenić, czy granie tego typu ma sens, czy też nie. Ja też często przypominam o jakimś typie jeśli sądzę, że naprawdę jest wart zagrania, a nie zawsze przecież wchodzi.Przecież on się o to prosił, zamiast napisać jak człowiek co sądzi o tym meczu to wielkie zachęcanie innych. Tutaj też pisał żeby z nim grać, przypominał o meczu.
napisał Mateusz190 - >
Jamie Jones +1.5 1.83 Bet365
EDIT: Ding nic nie może wbić jak nie wyjdzie z tego dołka to grubo przegra.
TakNie chcę robić tutaj spamu, ale każdy ma swój rozum i powinien ocenić, czy granie tego typu ma sens, czy też nie. Ja też często przypominam o jakimś typie jeśli sądzę, że naprawdę jest wart zagrania, a nie zawsze przecież wchodzi.
e: Magik i Gavronix dostali bany?
napisał Mateusz190 - >
Jamie Jones +1.5 1.83 Bet365
EDIT: Ding nic nie może wbić jak nie wyjdzie z tego dołka to grubo przegra.
Jedziemy dalej Clermont @2,35