domel206
Użytkownik
Ma Pau - Morvant
Ma Pau do połowy @2,10
Masz jakis stream ? Bo ja mam pograny over 1.5 i zaczynam sie martwic
Ma Pau - Morvant
Ma Pau do połowy @2,10
jakby tak się przyjrzeć to Wyspiarze grają całkiem nieźle vs Ducks ,a wczoraj nie było takiej komedii,chyba tylko wygrana Rangersów ale mają taki sezon że nawet to nie powinno zbytnio dziwić.Jak to kaczki dzis obowiazkowo ???? na moje oko powini spokojnie wygrac, starczy juz wczoraj bylo za duzo komedii
Myślę że vegas to prędzej w Anaheim, Wyspiarze przecież muszą w końcu wygrać coś na wyjeździe,a wydaje mi się że łatwiej będzie dzisiaj z Ducks niż jutro z KingsJa pierdzielę, pograłem mocno Maple Leafs, a tutaj widzę, że to bardzo mocny public bet... Oby vegas się nie wtryniło w tym przypadku, bo może być mega smród.
Wiem, może trochę przesadziłem, ale Popek powiedział, że jest na niego dobry kurs i warto na niego stawiać "siano". ???? Więc temat ściśle związany z zakładami bukmacherskimi i na żywo .I co to ma związanego z tym tematem? Idź onanizowac się gdzie indziej
Myślę że Islanders dopiero jutro przełamią się właśnie z Kings,Myślę że vegas to prędzej w Anaheim, Wyspiarze przecież muszą w końcu wygrać coś na wyjeździe,a wydaje mi się że łatwiej będzie dzisiaj z Ducks niż jutro z Kings
Przy prowadzeniu Legii nie wiem jaki był kurs pewnie coś koło 1,25.Załadował 60 koła na BvB
od razu po bramce było 1.36, chwile później 1.40Przy prowadzeniu Legii nie wiem jaki był kurs pewnie coś koło 1,25.
To tylko cyferki na monitorze.. :grin::grin::grin:Tomcioomen to jest mistrz ! ^^ co gość ma nerwy ze stali, to nie mam pytań. Załadował 60 koła na BvB, potem na jakiś bet 90 zł, a potem na siatkówkę kobiet 26 koła.
Ludzie to się bawią, a nie to co my ... ????
No to całkiem spoko, szkoda że nie grałem na live.od razu po bramce było 1.36, chwile później 1.40
Jak to nie ma ?No to całkiem spoko, szkoda że nie grałem na live.
Przed meczem postawiłem over 1,5 w 1połowie.
btw. skąd info o jego zakładach skoro na forum go nie ma?
A jest? Może źle szukam :razz:.Jak to nie ma ?
A jest? Może źle szukam :razz:.