>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Do przerwy ładnie wrzucali, zobaczymy co dalej. Schrodera tez ostatecznie zagrałem, niby ma 10z 15 potrzebnych, ale wynik jest fatalny, jak nie wrzuci szybko na poczatku 3 kwartej to będzie llipa bo s5 usiądzie.

R 813

robssson

Użytkownik
Gibbs z 5*:4 oddaję na 5:7. Oczywiście pisałem o tym, ale jakiś mądry moderator skasował i pewnie nikt nie skorzystał. Ciekawie mnie czemu tak kasują typy które później wchodzą, nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne ;) Brawo modzi.
e: Jeszcze ta Panna smutną udaję. W międzyczasie medical brała. Jasnee ;) Super ✅

T 189

teesbor

Użytkownik
Gibbs z 5*:4 oddaję na 5:7. Oczywiście pisałem o tym, ale jakiś mądry moderator skasował i pewnie nikt nie skorzystał. Ciekawie mnie czemu tak kasują typy które później wchodzą, nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne ;) Brawo modzi.
ja skorzystalem ????
pepperdine +2,5 seta @1,8 bez szalenstwa, ale tez nie minimum

R 813

robssson

Użytkownik
ja skorzystalem ????
pepperdine +2,5 seta @1,8 bez szalenstwa, ale tez nie minimum
To się cieszę. Za New Orlean też ogromny plusik będzie, bo te dziady z Atlanty to trafić dziś nie mogą. Super ktoś analizę na New Orlean w dziale dał.
e: Jaki jest rekord zdobytych pkt przez jedną drużyne w meczu?

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
To się cieszę. Za New Orlean też ogromny plusik będzie, bo te dziady z Atlanty to trafić dziś nie mogą. Super ktoś analizę na New Orlean w dziale dał.
e: Jaki jest rekord zdobytych pkt przez jedną drużyne w meczu?
186 pkt Detroit po 3 dogrywkach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom