Mogłem łapać po 2.5 w najlepszym momencie,ale skośnooka koszykówka to dla mnie teren nieznany i tylko oglądam ???? Wygląda na to,że spokojnie powinni wygrać.Ja łapałem po 2.10 , jest to lepszy zespoł,ale jak to w sporcie..
Mogłem łapać po 2.5 w najlepszym momencie,ale skośnooka koszykówka to dla mnie teren nieznany i tylko oglądam ???? Wygląda na to,że spokojnie powinni wygrać.Ja łapałem po 2.10 , jest to lepszy zespoł,ale jak to w sporcie..
bez żadnych problemówismailov @ 1,5 Bet365 perełka prowadzenie z przełamaniem 4*:3 , brać póki ciepłe
słabo gra młodzianBublik @3,57
Za dużo. Kolejny NextGen fajnie pokazał się w Moskwie. Masur na jakiś kosmicznych procentach gra, nie utrzyma tego przez cały mecz.
Fakt, nie wygląda jakoś super, w jednym gemie przy podaniu Masura spokojnie mógł 15-40 zrobić. Dużo błędów, ale widać, że pod względem umiejętności jest lepszy. Ugrać tego seta i potem z górki.słabo gra młodzian
ja miałem go pograć, ale ostatecznie pograłem, że będzie TB.. jest blisko, ale czuje, że któryś zrobi mi psikusa i się połamie.Fakt, nie wygląda jakoś super, w jednym gemie przy podaniu Masura spokojnie mógł 15-40 zrobić. Dużo błędów, ale widać, że pod względem umiejętności jest lepszy. Ugrać tego seta i potem z górki.
EDIT: Martwią mnie tylko te skróty, pachnie JJ.
Też Ci zrywa transmisje na becie?ja miałem go pograć, ale ostatecznie pograłem, że będzie TB.. jest blisko, ale czuje, że któryś zrobi mi psikusa i się połamie.