banana1987r
Użytkownik
maccabi haifa awans 2.37 bet365
Piłka nozna u19 liga młodziezowa uefa
Chyba inny mecz oglądałeś.. wyższy bieg? To Masur sam tego seta przegrał, wybacz ale uderzenia w siatkę to nie były z trudnej pozycjiCały set lepiej? No nie wiem, mam wątpliwości. Tak czy inaczej, wystarczyło, że Obwarzanek wrzucił wyższy bieg w tb i Masura nie ma.
za ,,końcówkę" wjezdzam jeszcze macabi wygra po kursie 7.00 bet365maccabi haifa awans 2.37 bet365
Kto może, niech zamyka. Zysk już prawie pełny, a poziom taki, że nie wiadomo, co się tutaj wydarzy, choć młody luźno powinien ogarnąć.Bublik @3,57
Za dużo. Kolejny NextGen fajnie pokazał się w Moskwie. Masur na jakiś kosmicznych procentach gra, nie utrzyma tego przez cały mecz.
Albo ustawka, albo coś źle sprawdziłeś.niech mi to ktoś wytłumaczy....
Kurs na awans maccabi haifa stoi w miejscu już od ponad 15 minut.... okolo 2.20 bet365 a do konca meczu tylko 4 min ... czy to jest normalne ... mają 1-1 to daje awans
dlaczego tak akurat?Targoviste z rumunii win do ht, w becie bloki, w syfach @2.30
Tak na moje to chyba bramki zdobyte na wyjeździe nie liczą się podwójnie i będzie dogrywka.niech mi to ktoś wytłumaczy....
szczwany odblokował ale bez zakładów do ht ????Targoviste z rumunii win do ht, w becie bloki, w syfach @2.30
chyba tak nie dziala ta zasada. w ruskim kursy 6 do 1.08Tak na moje to chyba bramki zdobyte na wyjeździe nie liczą się podwójnie i będzie dogrywka.
Na całorocznym już opcje na strzelanie karnych ???? Ciekawe.chyba tak nie dziala ta zasada. w ruskim kursy 6 do 1.08