>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Cały set lepiej? No nie wiem, mam wątpliwości. Tak czy inaczej, wystarczyło, że Obwarzanek wrzucił wyższy bieg w tb i Masura nie ma.

R 813

robssson

Użytkownik
Cały set lepiej? No nie wiem, mam wątpliwości. Tak czy inaczej, wystarczyło, że Obwarzanek wrzucił wyższy bieg w tb i Masura nie ma.
Chyba inny mecz oglądałeś.. wyższy bieg? To Masur sam tego seta przegrał, wybacz ale uderzenia w siatkę to nie były z trudnej pozycji ;)

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Bublik @3,57
Za dużo. Kolejny NextGen fajnie pokazał się w Moskwie. Masur na jakiś kosmicznych procentach gra, nie utrzyma tego przez cały mecz.
Kto może, niech zamyka. Zysk już prawie pełny, a poziom taki, że nie wiadomo, co się tutaj wydarzy, choć młody luźno powinien ogarnąć.

Rozliczam na ✅✅✅

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
niech mi to ktoś wytłumaczy....
Kurs na awans maccabi haifa stoi w miejscu już od ponad 15 minut.... okolo 2.20 bet365 a do konca meczu tylko 4 min ... czy to jest normalne ... mają 1-1 to daje awans

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
niech mi to ktoś wytłumaczy....
Kurs na awans maccabi haifa stoi w miejscu już od ponad 15 minut.... okolo 2.20 bet365 a do konca meczu tylko 4 min ... czy to jest normalne ... mają 1-1 to daje awans
Albo ustawka, albo coś źle sprawdziłeś. ;)

T 189

teesbor

Użytkownik
Tak na moje to chyba bramki zdobyte na wyjeździe nie liczą się podwójnie i będzie dogrywka.
chyba tak nie dziala ta zasada. w ruskim kursy 6 do 1.08
e: jednak jest tak jak mowisz, bramki na wyjezdzie nie licza sie podwojnie. juz karne w becie sa do pogrania

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom