>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Galovic cały set dobrze grał, TB na 6 serwisów Vanniego 3x w siatkę raz aut i 2x wystawka i to nie były serwisy potezne...
w TB nie potrafił zdobyć punktu a teraz przełamał z 15-40, magia ;d

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Galovic cały set dobrze grał, TB na 6 serwisów Vanniego 3x w siatkę raz aut i 2x wystawka i to nie były serwisy potezne...

w TB nie potrafił zdobyć punktu a teraz przełamał z 15-40, magia ;d
Warto wchodzić w jego win?

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Warto wchodzić w jego win?
Ciężko mi powiedzieć, obaj grają patologicznie i w sumie nie ma co się ładować.. przynajmniej mi ciężko mi powiedzieć racjonalnie kto wygra.. raz ten dostaje raka raz ten tak zmianę ;d

np Vani w TB bez błędnie a 1 gem 40-15 i psuje takie proste piłki i daje się połamać, może over jakiś

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Wczoraj na siatce kobiet byłeś lepszy, śmieje się też tak mam :razz:
no ale pooglądaj ten mecz ;d

4-2 do tej pory łatwo wygrał gemy 30-15 piłka na 40-15 i się łamie do 30, teraz 30-0 i 4 auty po serwisach ;)

i pewnie teraz się połamie i tyle będzie :d

M 493

milo93

Użytkownik
no ale pooglądaj ten mecz ;d

4-2 do tej pory łatwo wygrał gemy 30-15 piłka na 40-15 i się łamie do 30, teraz 30-0 i 4 auty po serwisach ;)

i pewnie teraz się połamie i tyle będzie :d
Oglądam , ale to włosi pipo volandri był w tym lepszy

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Co by nie mówić miał w 1 i 2 setcie przewagę przełamania i je 2 razy oddał, choć 5 gemów serowach 4 razy łatwo wygrał, raz z 30-15, tracąc 3 punkty pod rząd się połamał, tak jakby specjalnie Vanni sobie kursy podbijał na siebie.. no bo jest lepszy i tyle

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom