na 365 oglądałem tajaMasz może jakiś stream?
na 365 oglądałem tajaMasz może jakiś stream?
Sakkari 2 set 4.33 bet365
lepsza technicznie, ale coś jej nie pasuje, widać ze zfochana, ale liczę że może jej przejdzie
spojrzalem teraz na wyniki i dziwne ze wogole Polska jest faworyzowana w tym meczu, nie mowiac o tych kontuzjach. Patrzylem ale zeioloni nie dali kursow na ten mecz albo ja jestem slepy. Graly ze soba w lutym i Belgia wygrala 100-63. Po statystykach to na moje handi na belgie powinno byc -7,5 na bide.
u ruskich sa i bahu. czy wygrana belgii daje im bezposredni awans?spojrzalem teraz na wyniki i dziwne ze wogole Polska jest faworyzowana w tym meczu, nie mowiac o tych kontuzjach. Patrzylem ale zeioloni nie dali kursow na ten mecz albo ja jestem slepy. Graly ze soba w lutym i Belgia wygrala 100-63. Po statystykach to na moje handi na belgie powinno byc -7,5 na bide.
Wszedł na boisko to tak jakby zagrał.Za gol Aubameyanga nie dają zwrotów w stsach? Byłem przekonany że zakład będzie anulowany, a tu cały kupon uwalony.
Dlatego zawsze przed postawieniem kuponu z strzelcem czekam na składy ????Takiego kuponu to nawet na rozpałkę nie rzucę do pieca bo za mało papieru ????
Odssring ma na zaklad ht/ft 1,85 przy zakladzie 2/2u ruskich sa i bahu. czy wygrana belgii daje im bezposredni awans?
jesli tak to w przypadku gdzie u nas gra mlodziez hp-5,5 to chyba prezent
jakis znawca moglby sie wypowiedziec?
---------------------------------------------------------------------------------------------
hp na belgie juz polecial do -7,5