>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
pytanie takie do znawcow kosza kobiet.
jutro Polska gra z Belgia mecz eliminacyjny, slyszalem dzis w radiu, ze w polskiej ekipie jest plaga kontuzji 9 czy 10 zawodniczek nie zagra z poprzedniego zgrupowania i nowa mloda krew ma grac.
czy hp -4,5 w strone belgii jest atrakcyjny?

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
pytanie takie do znawcow kosza kobiet.
jutro Polska gra z Belgia mecz eliminacyjny, slyszalem dzis w radiu, ze w polskiej ekipie jest plaga kontuzji 9 czy 10 zawodniczek nie zagra z poprzedniego zgrupowania i nowa mloda krew ma grac.
czy hp -4,5 w strone belgii jest atrakcyjny?
spojrzalem teraz na wyniki i dziwne ze wogole Polska jest faworyzowana w tym meczu, nie mowiac o tych kontuzjach. Patrzylem ale zeioloni nie dali kursow na ten mecz albo ja jestem slepy. Graly ze soba w lutym i Belgia wygrala 100-63. Po statystykach to na moje handi na belgie powinno byc -7,5 na bide.

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Na Polskę jest 3.00 kurs, wyczytałem własnie o kontuzjach, o ostatnim sparingu z przeciętnymi Niemkami przegranym 60-75, o słabiutkiej postawie oraz sprawdzam wynik ostatniego meczu Polska Belgia to przegrana 100-63, 1,35 na Belgijki to chyba będzie dobre do jakiegoś dubla. Belgijki walczą o wyjście z grupy.

T 189

teesbor

Użytkownik
spojrzalem teraz na wyniki i dziwne ze wogole Polska jest faworyzowana w tym meczu, nie mowiac o tych kontuzjach. Patrzylem ale zeioloni nie dali kursow na ten mecz albo ja jestem slepy. Graly ze soba w lutym i Belgia wygrala 100-63. Po statystykach to na moje handi na belgie powinno byc -7,5 na bide.
u ruskich sa i bahu. czy wygrana belgii daje im bezposredni awans?
jesli tak to w przypadku gdzie u nas gra mlodziez hp-5,5 to chyba prezent
jakis znawca moglby sie wypowiedziec?
---------------------------------------------------------------------------------------------
hp na belgie juz polecial do -7,5

D 116

dziubols

Użytkownik
u ruskich sa i bahu. czy wygrana belgii daje im bezposredni awans?
jesli tak to w przypadku gdzie u nas gra mlodziez hp-5,5 to chyba prezent

jakis znawca moglby sie wypowiedziec?

---------------------------------------------------------------------------------------------
hp na belgie juz polecial do -7,5
Odssring ma na zaklad ht/ft 1,85 przy zakladzie 2/2

deepred 1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ja pierdzielę, pograłem mocno Maple Leafs, a tutaj widzę, że to bardzo mocny public bet... Oby vegas się nie wtryniło w tym przypadku, bo może być mega smród.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom