>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Włączyłem sobie łączony ekran i popatrzyłem na ostatnie 6 minut w OKC i fakt straszny chaos. Ale chyba znaleźli swoją grę i jak wejdą w 2 połowę tak samo to Orlando tutaj raczej nie powącha wygranej. Wszystko zależy od tego jak zagrają w ofensywie.
Apropos defensywy Orlando wystarczy zobaczyć jak można w nich wjeżdżać bez przerwy. Russel mija jednego i nie ma pomocy. Ale myślę, że po nowym roku to będzie wyglądać już lepiej.
Lakers z Minnesotą 115 punktów w 1 połowie więc solidnie dla overa.
Montreal z Chicago 3 brameczki już a over 4 mi kończy taśmę od Mikko ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Mówiłem, że OKC jak zagra swoje to Orlando z tą swoją defensywą to nie ma czego szukać. Zobaczymy czy tylko OKC nie uzna, że to już się wygrało.
Trochę słaba ta 3 kwarta w Minnesocie.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
CS:GO Immortals win @4,50 bet365
Jeżeli mają jakąkolwiek szansę to teraz.
To ich mapa, teraz grają w TT, ale potem przechodzą na CT i taki kurs jest kuszący.

Ups, nie dopisałem, że chodzi mi o wygraną na pierwszej mapie :| Mam nadzieję, że nikt nie grał czystej wygranej.

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Mówiłem, że OKC jak zagra swoje to Orlando z tą swoją defensywą to nie ma czego szukać. Zobaczymy czy tylko OKC nie uzna, że to już się wygrało.

Trochę słaba ta 3 kwarta w Minnesocie.
dlatego zamknąłem i ze 100 zł zrobiłem 460 ;) tak jak przewidywałem i 4 kwarte też przegrają chociaż nie sądzę ,że Lakers to wyciagną

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Jakoś brakuje OKC takie instynktu killera. Wjeżdżają jak w masło to forsują rzuty z półdystansu i dystansu. Bez sensu totalnie.

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Lakers z -23 po pierwszej już tylko -8 i 8:20 do końca, robi się ciekawie
Sędziowie tak gwiżdżą ten mecz na korzyść gospodarzy ,że nic z tego nie będzie ???? Win idzie do Minnesoty a raczej w niej zostaje bo graja u siebie

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
OKC std nie może dobić Orlando i daje im życia. Fajnie przygotowują akcje jak są w dupie jak z przodu to grają na pałę ;)
W Minnesocie tempo dobre i skuteczność dobra w 4q.
Co Russel robi w końcówce z Orlando. Kosmos. Swoją drogą trzeba oddać, że Orlando dzisiaj gra najlepszy chyba mecz w sezonie w ofensywie. Payton co dzisiaj zza łuku trafia to szok.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom