>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
C9 cos marnie wyglada chyba trzeba poszukac czegos w strone Immortals na trainie bo tam tez dobrze graja.
Szymon dzieki za overka.
Moje +7 na OKC tez latwo ????

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Wypuszczą to, nie wierze w to, co tu sie stalo, ten lider OKC to ma udar głowy
# co za idioci, nie jest to mocne określenie na to co zrobili w końcówce, mieć wygrany mecz i przez udar mózgu go przegrać, gg

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
CS:GO Immortals win @4,50 bet365

Jeżeli mają jakąkolwiek szansę to teraz.
To ich mapa, teraz grają w TT, ale potem przechodzą na CT i taki kurs jest kuszący.

Ups, nie dopisałem, że chodzi mi o wygraną na pierwszej mapie :| Mam nadzieję, że nikt nie grał czystej wygranej.
✅ a jak ktoś przez pomyłkę zagrał czysty win to se zamyka z zyskiem, bo Immortals tego nie wygrają.

Swoją drogą wjechałem już w cloud9 @1,80 bet365 ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Dzisiaj to chyba wszystkie druzyny po kolei dostaja udarow, na zmiane.
Słonka 114:106, mieli pilke, chwilowe niedotlenienie, wpadaja trojki dla GSW, robi sie 114:117 ;dd

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej Canada WHL
2:00 Lethbridge Hurricanes - Saskatoon Blades over 6,5 1.65
Powinno śmiało wejść ja się zastanawiam na podwojenie typka z większa stawką
5-3✅
Jak pisałem weszło śmiało chociaż w 3 tercji się rostrzelali bo po 2 tercjach wskazywało na under ,ale jest wygrana jak pisałem wam

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
taki wynalazek znalazłem:
Krykiet
Zimbabwe vs Sri Lanka ~1,30-1,35
W zależności od buka. Ostatnio grali dwa testy, któe Sri Lanka wygrała bardzo wysoko. Do tego:
&quot;Sri Lanka have played 47 ODIs against Zimbabwe, winning 39.
Zimbabwe&#39;s last win against Sri Lanka came six years ago at Harare Sports Club. Six of the members of that playing XI are part of their current squad.&quot;
Do tego jak analizowałem składy (nie znam się ale porównywałem z ostatnimi testami) to są bardzo zbliżone więc kursy w tej okolicy wydają się bardzo dobre do zagrania.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Kocham WTA ????

5:1 15:0 - 5:2 30:30 - 5:3 40:30 - 5:4 15:0 - 5:5 - 5:6 i tu oczywiscie utrzymuje do zera na 6:6. W tie breaku z 0:3 na 7:4

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
taki wynalazek znalazłem:

Krykiet
Zimbabwe vs Sri Lanka ~1,30-1,35

W zależności od buka. Ostatnio grali dwa testy, któe Sri Lanka wygrała bardzo wysoko. Do tego:

&quot;Sri Lanka have played 47 ODIs against Zimbabwe, winning 39.
Zimbabwe&#39;s last win against Sri Lanka came six years ago at Harare Sports Club. Six of the members of that playing XI are part of their current squad.&quot;

Do tego jak analizowałem składy (nie znam się ale porównywałem z ostatnimi testami) to są bardzo zbliżone więc kursy w tej okolicy wydają się bardzo dobre do zagrania.

Powiem szczerze że pograłem i teraz mam pytanie, jak to jest ze livescore pokazuje 45:0 dla Zimbabwe a kursy na Sri Lankę spadły do 1.05? W krykiecie wygrywa ten co ma mniej punktów czy jak ?

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Mowisz ze skosny?

Dla mnie Wawrinka ;)
Gdyby grali 3mecz że sobą to może i tak, ale Stasiu dziś za nim zacznie działać bh i za nim wejdzie w mecz to może już być po. Kei niesamowicie regularny. Dla mnie zdecydowanie Japonczyk

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom