>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Orlando Win 5.25@bet 365 granie OKC ,które Swoją gre bazuje praktycznie tylko na tym czy Westbrook ma dzień czy go nie ma po kursie 1.2 mija sięz celem. Orlando w defensuwie radzi sobie nieźle, natomiast tragicznie w ataku. To w końcu musi zaskoczyć...
✅ zamknięte z 90% zyskiem dla spokoju świętego bo ide spać

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Przy jakim wyniku było 1.83 ?
Przy 3:0 dla Renegades.
Wiadomo, że kursy na CS&#39;a wskakują zaraz po rundzie i są do obstawienia gdzieś tak przez kilkanaście/kilkadziesiąt sekund. Staram się najszybciej jak mogę, ale sam muszę zagrać, przełączyć na forum i napisać, nie ma łatwo :p
Teraz macie 2.0 łapcie.

minglee 312

minglee

Użytkownik
Dziwne, spojrzałem właśnie przy 0:3 na 365 było 1.50, teraz przy 1:3 nagle 2.20 na FaZe troche to śmierdzi, zagrałem po 2.20 zobaczymy ????

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Pytanie do hokeistów , czy duża liczba absencji w ekipie Oilers będzie miała wpływ na wynik meczu ? Czy to sa stare kontuzje i radza sobie bez tych graczy
Bo myslalem o Rangers Win in Regular Time

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dziwne, spojrzałem właśnie przy 0:3 na 365 było 1.50, teraz przy 1:3 nagle 2.20 na FaZe troche to śmierdzi, zagrałem po 2.20 zobaczymy ????
Kursy na becie są szybciej o jedną rundę niż streamy i wyniki na hltv. Podejrzewam, że nie spojrzałeś przy 3:0, tylko przy 3:1 i wtedy kurs był 1.50, a gdy według Ciebie spojrzałeś przy 3:1 to było już 4:1 stąd kurs urósł do 2.20.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Jadą westbriiki już tylko -12
Go go miasto burz -8
-6 jeszcze 25 minut regular time i MAMY TO jedziemy do Fr.... e to nie ta bajka

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Pytanie do hokeistów , czy duża liczba absencji w ekipie Oilers będzie miała wpływ na wynik meczu ? Czy to sa stare kontuzje i radza sobie bez tych graczy

Bo myslalem o Rangers Win in Regular Time
Rangers są piekielnie mocni ale u siebie, a dzisiaj grają chyba bez Kreidera , poza tym dawno nie mieli OT , wiec nie gralbym ich w regulaminowym

A na moje to Oilers wygrają i chyba jakiś over wpadnie ale ja już spadam.

Powodzenia

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Dobra skończyli +10, choć bez problemu mogli mieć te +5, grają strasznie chaotycznie, nie szanują piłki w ogóle, mieli już +6, weszła szcześliwa 3 dla Orlando, lecą typ podaje a drugi nawet nie patrzy i +11, a jak dobrze by poszło mogło być wtedy luźno +4..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom