siekiera512
Użytkownik
+7 OKC trzeba pograc
jak do końca 3ej kwarty tak dociągną to OKC rezerwy wystawi bo jutro mają mecz z PistonsCo te murzyny z okc nie grają? Muszą mi ujemne handi pokryć
Co te murzyny z okc nie grają? Muszą mi ujemne handi pokryć
zamknięte z 90% zyskiem dla spokoju świętego bo ide spaćOrlando Win 5.25@bet 365 granie OKC ,które Swoją gre bazuje praktycznie tylko na tym czy Westbrook ma dzień czy go nie ma po kursie 1.2 mija sięz celem. Orlando w defensuwie radzi sobie nieźle, natomiast tragicznie w ataku. To w końcu musi zaskoczyć...
Przy jakim wyniku było 1.83 ?CS:GO FaZe Win @1.83 bet365 polecam
a z kursem to nie przesadzasz?CS:GO FaZe Win @1.83 bet365 polecam
1:0Jamajka - Surinam under 2,5 @2,00
Z moim szczęściem pewnie nie siądzie, ale próbuję
Przy 3:0 dla Renegades.Przy jakim wyniku było 1.83 ?
Teraz jest nawet 2,00a z kursem to nie przesadzasz?
under 1,5 Jamajka @ 1.83
Kursy na becie są szybciej o jedną rundę niż streamy i wyniki na hltv. Podejrzewam, że nie spojrzałeś przy 3:0, tylko przy 3:1 i wtedy kurs był 1.50, a gdy według Ciebie spojrzałeś przy 3:1 to było już 4:1 stąd kurs urósł do 2.20.Dziwne, spojrzałem właśnie przy 0:3 na 365 było 1.50, teraz przy 1:3 nagle 2.20 na FaZe troche to śmierdzi, zagrałem po 2.20 zobaczymy ????
Rangers są piekielnie mocni ale u siebie, a dzisiaj grają chyba bez Kreidera , poza tym dawno nie mieli OT , wiec nie gralbym ich w regulaminowymPytanie do hokeistów , czy duża liczba absencji w ekipie Oilers będzie miała wpływ na wynik meczu ? Czy to sa stare kontuzje i radza sobie bez tych graczy
Bo myslalem o Rangers Win in Regular Time