Filadelfia dzisiaj pierwszy winTo już lepiej Indiane zamiast Utah, tak mi się zdaje...
W meczu Kostaryki over 1 do ht @2,4
Mówisz o meczach z 96r? No proszę Cię.. To tylko suche statystyki, które nic nie mają z dzisiejszym meczem. No nic, póki co przerwa, może ogarną, może nie.IV faza grupowa eliminacji Kostaryka:
Dom: 1:0, 3:0, 3:1 (wygrane)
Wyjazd: 2:1, 1:1, 1:0 (2 wygrane i remis)
H2H gdy gospodarzem był Trynidad: 2:3, 0:0, 0:2, 0:1, 1:1, 0:3, 0:1 (na przestrzeni kilkunastu lat)
Ty z kolei porównujesz towarzyską potyczkę z meczem o coś. Dla mnie Kostaryka nie jest zespołem specjalnie overowym. Przytoczyłem ich wyniki z bieżących eliminacjiMówisz o meczach z 96r? No proszę Cię.. To tylko suche statystyki, które nic nie mają z dzisiejszym meczem. No nic, póki co przerwa, może ogarną, może nie.
SK pewnie :grin:ale uciekł mi Team L na 2 mapie było ok. @2,2 w becie i równo wynik, wpisuję a tu myk i zgasło ????
Traina dobrze grają SK I NaVi, chociaż ja bym się skłaniał ku SK i tak sobie stawię
SK @1,87 w óni
Co do sk-navi biorąc pod uwagę mapę to Sk bierze to na lajcie
A pana "pytajcie mnie jestem ekspertem od cs-a" który w dziale po 2 postach przestał się udzielać, Pozdrawiam i zalecam przed następnym głupim komentarzem wyjść z domu zaczerpnąć trochę powietrzaahahhahhah, weź wyjdź. Ściema roku.
pisz na czacie, to od razu ci rozliczą na plus. Ale najpierw sprawdź czy przypadkiem nie postawiłeś SK (Round 1) albo SK( Round 16) bo wtedy nie masz po co nawet pisaćA całoroczny rozliczył SK na