Serio? No bez jaj.W drugim prowadził bodajże 4-1 czyli spokojnie mecz w kieszeni ale skończyło się jak się skończyło
Serio? No bez jaj.W drugim prowadził bodajże 4-1 czyli spokojnie mecz w kieszeni ale skończyło się jak się skończyło
Brawo i dziękiEfekt Midasa trwa
Strona głowna, skrolujesz na sam dół i masz kto jest online.Jest ktoś z ModTeamu dostępny? można to jakoś sprawdzić?
Okej, dzięki! Ale nikogo z adminów nie ma, to zapytam kolejny, chyba już 3 raz tutaj. Jest opcja usunięcia własnych starych tematów?Strona głowna, skrolujesz na sam dół i masz kto jest online.
Nie ma takiej możliwości. Nie tyle od strony technicznej, co z perspektywy regulaminu.Okej, dzięki! Ale nikogo z adminów nie ma, to zapytam kolejny, chyba już 3 raz tutaj. Jest opcja usunięcia własnych starych tematów?
Ale oni jako admini czy moderatorzy też nie?Nie ma takiej możliwości. Nie tyle od strony technicznej, co z perspektywy regulaminu.
Samemu nic nie można zrobić. Miałem oczywiście na myśli już moderatorów. Regulamin zabrania takich działań.Ale oni jako admini czy moderatorzy też nie?
Okej, dzięki bardzo za informacje - tego mi było trzeba! :grin:Samemu nic nie można zrobić. Miałem oczywiście na myśli już moderatorów. Regulamin zabrania takich działań.
Zgrabne, pobieramTrynidad - Kostaryka
Dokładny wynik 0:1, 0:2 lub 0:3 @2,55
Przy kursie 1,65 na wygraną Kostarykan w bwin to spodziewałem się niższych kursów na coś takiego. Próbuję delikatnie
Na Obras to bym uwazał bo Boca J to patologiczna druzyna. Według mnie bezpieczniej wygląda bet na over 154pkt w meczu Quimsa-San Martin czy San Lorenzo-Penarol. W Salwadorze tez powinno byc wiecej niz 170pktObras Argentyna i 2 z Venezueli kosze wszystko obras 159,5 ,Large 150,5 i Malvin 148,5 takie mam overki i Costarica over piłka