mr.simpson
Użytkownik
Baker to jest jednak gość.. ????
To co odwalili w decydującym Tie Breaku przechodzi ludzkie pojęcie.. 3 piłki setowe i nie wykorzystać żadnej przy czym dać się zaraz po tym połamać , kto zamknął wcześniej to gratulacje ja nie przypuszczałem że można to tak koncertowo zepsuć .Baker/Groth @ 2.62
ahahhahhah, weź wyjdź. Ściema roku.Co do sk-navi biorąc pod uwagę mapę to Sk bierze to na lajcie
Dlaczego? Przeciez to prawdaahahhahhah, weź wyjdź. Ściema roku.
A Navi na trainie to gra jak na Cache?Dlaczego? Przeciez to prawda
SK jest lepsze od Na'Vi a kurs 1.72 to value.A Navi na trainie to gra jak na Cache?
SK wymiata na trainie, podobnie jak Navi.
Value to jest na navi imo, ale az tak sie nie interesuje.SK jest lepsze od Na'Vi a kurs 1.72 to value.
nie zgadzam się, ale to tylko moje zdanie. 1,72 to już z pewnością nie jest value.SK jest lepsze od Na'Vi a kurs 1.72 to value.
Twoje zdanie. Moim zdaniem maks 1.50 powinno byc wiec 1.72 to value. Bo na pewno ten mecz nie jest 50/50, SK jest obecnie najlepsza druzyna na swiecie. Ale nic nie obstawiam, delektuje sie piwkiem i tego, ze ja takich cudow w CSie nie potrafie grac ????nie zgadzam się, ale to tylko moje zdanie. 1,72 to już z pewnością nie jest value.
0:2 gónwo :/0:2 - 23 minuta
Goias v Joinville / 1. poł. Gole Powyżej [email protected]
Utah poukładane, Indiana zaczęła słabiutko więc nie zgodzę się.To już lepiej Indiane zamiast Utah, tak mi się zdaje...
Ostatnie mecze mowia co innego, a grali nie z byle kim bo z Rosją czy Kolumbią. Ale liczę na 2 połowe. Chociaz poki co, marnie to wygalda.Kostaryka już w poprzedniej fazie grupowej nie strzelała na potęgę. H2H gdy byli gośćmi też takie dość underowe (mówiąc o linii 2,5). Ale myślę że w drugiej coś wbiją,