Nie no bez przesady aż takim ogórem nie jestem ????pisz na czacie, to od razu ci rozliczą na plus. Ale najpierw sprawdź czy przypadkiem nie postawiłeś SK (Round 1) albo SK( Round 16) bo wtedy nie masz po co nawet pisać
Ja mam już plus.A całoroczny rozliczył SK na
To co grasz za WŁASNE pieniądze to tylko i wyłącznie TWOJA wina jeżeli nie wejdzie.Samo znawcy koszykówki na tym forum hahahaha tak samo jak wczoraj z olmypiakoe, peffka dnia...!!! I oczywiście dwa kupony uwalone przez ta peffka..
Jak pijesz do mnie ???? to ja nigdzie nie napisałem ,że "pefkaaa" ???? ????Samo znawcy koszykówki na tym forum hahahaha tak samo jak wczoraj z olmypiakoe, peffka dnia...!!! I oczywiście dwa kupony uwalone przez ta peffka..
Rzadko udzielam się na forum, bo dużo debili takich jak ty. Navi wymiata na trainie, na lajcie to by najwyżej fawela ogarnęła cache vs navi. Gdyby navi wygrało jedną z tych frajersko przegranych rund w tt to wynik mógłby być w inną stronę, bo ekonomia SK była ciągle słaba. Fart i tyle. Pisanie, że SK na trainie izi vs Navi to ściema.
16:10
A pana "pytajcie mnie jestem ekspertem od cs-a" który w dziale po 2 postach przestał się udzielać, Pozdrawiam i zalecam przed następnym głupim komentarzem wyjść z domu zaczerpnąć trochę powietrza
Raptors wejdą Clevland nie ???? oba kursy po 1.9 były więc ciężko to "pefką" nazywac ???? . Nie moja wina ,że Clevland nie podeszło poważnie do spotkania ????jak typ wejdzie, to należą się publiczne przeprosiny dla kolegi ????
ale tak czy inaczej simpson opisał to dosadnie i każdy powinien to przeczytać.
1 kwarta
Utah vs Orlando
over 46.5ptk @ 1.86
takGra Wall w Wizards?
gra ... 12 pkt zdobył jak narazieGra Wall w Wizards?
Grubo olewają mecz jak narazie. Najlepszy jest Kevin Love dzisiaj ???? Tak słabo grającego Love'a jak dziś to rzadko można spotkać ????Cavsi to tam lecą grubo ????