aka-shakal
Użytkownik
To uczucie kiedy już edytujesz post, wpisujesz minus, a w 92 minucie pada 2 gol na zwrot.
Kostaryka 2:0
Kostaryka 2:0
, TU nawet dokładny wynik trafiłem ????Trynidad - Kostaryka
Dokładny wynik 0:1, 0:2 lub 0:3 @2,55
Przy kursie 1,65 na wygraną Kostarykan w bwin to spodziewałem się niższych kursów na coś takiego. Próbuję delikatnie
Zamiast płakać,wystarczyło zobaczyc ostatnie wyniki Oly,ze jest cos nie tak ,tym bardziej na wyjazdach.Galata to nie są goscie do bicia u siebie.Samo znawcy koszykówki na tym forum hahahaha tak samo jak wczoraj z olmypiakoe, peffka dnia...!!! I oczywiście dwa kupony uwalone przez ta peffka..
swoich "debili" i inne tego typu teksty zachowaj dla siebie, albo mów w taki sposób do znajomych (a takimi raczej nie jesteśmy) W teorii twój post nadaje się do ostrzeżenia ponieważ łamie regulamin ale co tam, zaraz będzie najazd że już nic nie można napisać . Co do "farta" patrząc na cs-a chyba jestem farciarzem roku że aż tyle meczów na farcie mi weszło i powinienem zacząć grać w lotto.Rzadko udzielam się na forum, bo dużo debili takich jak ty. Navi wymiata na trainie, na lajcie to by najwyżej fawela ogarnęła cache vs navi. Gdyby navi wygrało jedną z tych frajersko przegranych rund w tt to wynik mógłby być w inną stronę, bo ekonomia SK była ciągle słaba. Fart i tyle. Pisanie, że SK na trainie izi vs Navi to ściema.
Z tym znawcą csa to długo musiałeś to trzymać w sobie, że teraz piszesz o tym.
Szanse są ale powiem Ci, że w tym meczu będzie ciężko.Hornets dogonią czy nie ma szans? Bo niby połowę odrobili, ale na NBA się totalnie nie znam