>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [42]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Z tym, że Portland mają jescze McColluma, który może się rozgrzać i punktować, czego nie spodziewam się po Lowrym ani nikim z Raptors np

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Amurskie 0-1 oby 5,5 weszło jak pisałem 1.90 ???? juz 1-1 jeszce 4 gole potrzebne ????
2-1 super idzie
3-2 over wejdzie dziękuję

U 0

Gość
kto chce niech Pogra Ruski hokej Amurskie Tigry - Krylya Sovetov o 4 startują myślę nad 5,5 1.90 stawką 1/10 moim zdaniem niema co szaleć na Ruskiego
3-2 1gol wejdzie kto skożystał??
3-3 + dziękuję

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka - Korea Kobiety

KGC vs GS Caltex Seoul 1 @ 2.00 Bet365

Gospodynie mocno się postawią. Nie tak dawno przegrały co prawda 2-3 na wyjeździe, ale mecz był wyrównany. Teraz własna hala i co ważne liderka Samantha Middleborn w coraz to lepszej formie. Całe Caltex mnie nie przekonuje i też Amerykanka Gray nie do końca spełnia oczekiwania klubu. Brakuje tam pomocy ze strony Koreanek i często nawet niezła forma liderki na niewiele się przydaje.

U 0

Gość
8:00 Altay - Tolpar Ufa under 7,5 2.05 myślę cały czas o tym typie
ale pograłem 2 i sie zastanawiam nad underkiem cały czas

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Central Coast Mariners vs Wellington Phoenix - przed meczem skłaniałem się do typów w stronę gospodarzy, ale po pierwszej połowie to &quot;cieszę się&quot;, że Marynarze nie przegrywają.
Mimo osłabień Phoenix wyglądał lepiej. Możliwy też remis ???? , ale tutaj to już tylko statystyka - goście nie zremisowali od 19 spotkań. Podsumowując ciężko coś tu wytypować. Zobaczymy co się będzie działo w 2 poł.
Się napisałem - od razu gol dla Phoenix ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dobra, lekko spróbuję over 2,5 może czas na honorowego gola dla CCM, albo dobicie na 0-3 przez Phoenix (kurs 1,7 w BAH)
Nic z tego nie wyszło chociaż kto oglądał to widział, że &quot;momenty&quot; były ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Siatkówka - Korea Kobiety

KGC vs GS Caltex Seoul 1 @ 2.00 Bet365

Gospodynie mocno się postawią. Nie tak dawno przegrały co prawda 2-3 na wyjeździe, ale mecz był wyrównany. Teraz własna hala i co ważne liderka Samantha Middleborn w coraz to lepszej formie. Całe Caltex mnie nie przekonuje i też Amerykanka Gray nie do końca spełnia oczekiwania klubu. Brakuje tam pomocy ze strony Koreanek i często nawet niezła forma liderki na niewiele się przydaje.
Ty na poważnie takie typy polecasz ale chyba ich nie stawiasz? Przecież ta liga to patologia do kwadratu jak tam można coś realnie typować 50/50 prawie każdy mecz, a pisanie do tego analiz to :]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom