>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Ode mnie na noc Anaheim Ducks 1.87 Pinnacle
Można też spróbować over 4.5 w Chicago,
over 2.5 Rangers i Raptors z niskim handi

Otrzymane punkty reputacji: +10
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Otrzymane punkty reputacji: +1
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Myślę że tak. Kurtyba już miała poprzeczkę, ogólnie lepiej wyglądają i kreują sobie te akcje. W Atletico wszedł Robinho i zapewne za niedługo pojawi się też Fred więc ofensywnie potencjał znacznie podskoczy. IMO over 1,5 dalej w grze
Niezły fart✅

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Oilersi narazie bardzo dobrze radzą sobie z Red Wings zupełnie nie odstają, dlatego Oilers ML po 2,2 Betsson wygląda fajnie

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Hokej over wszedł własnie uratowane 5 tyś ,ale nerwa miałem ,jest super teraz czekam ,na Boca juniors overka 0,5 do boju
Boca over czy ogólnie w meczu ???? ?

ma ktos porządnego streama do Toronto w kosza ? Te co znalazłem to same piksele zamiast piłki :?

lemoneky 1,2K

lemoneky

Użytkownik
Ja gram over 2.5 OT DRW- powinni tu jeszcze ustrzelić
odnośnie Ducks mam jeszcze pytanie, z Flames gra się im dobrze w ostatnich 5 meczach w 4 padało Over 3,5 Inc OT dla Ducks a kurs na takie wydarzenie 2,22 warto spróbować ?

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
odnośnie Ducks mam jeszcze pytanie, z Flames gra się im dobrze w ostatnich 5 meczach w 4 padało Over 3,5 Inc OT dla Ducks a kurs na takie wydarzenie 2,22 warto spróbować ?
Myśle ze bardzo fajna opcja. Ja mam Ducks w kilku opcjach dzisiaj i wiele innych betow Ale nie chciało mi się wstawiać na forum

Otrzymane punkty reputacji: +7
bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Fajny meczyk w Chile, sporo się dzieje, dlatego myślę, że warto spróbować over 1,5 do ht @ 1,72 Bet365
Mega szybki ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Na overpassie gram Luminosity mimo że na tym duscie im za bardzo nie idzie to CLG na overpassie ma &quot;win procent - 12.5%&quot;
Na 8 gier wygrali tylko raz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom