IzziSevilla +1,5 @1,50 + Jazz @1,30 + Blazers @1,62 = 3,16
4/10 bet365
Tripel zabójca, próbujemy.
MasakraPortland over 104,5 pkt
76' bramka i jestChapecoense - Figueirense
over 0,5
Kurs: 1,5 w STS
Portland 2.35
akurat 13NYR-Montreal impact over 12roznych @ 3
Niezły fartMyślę że tak. Kurtyba już miała poprzeczkę, ogólnie lepiej wyglądają i kreują sobie te akcje. W Atletico wszedł Robinho i zapewne za niedługo pojawi się też Fred więc ofensywnie potencjał znacznie podskoczy. IMO over 1,5 dalej w grze
Coritiba v Atletico Mineiro @ Over 1,5 - 2,25
Ten mecz jeszcze się rozbuja, bo w pierwszej połowie to goście na stojąco zagrali.
Ja gram over 2.5 OT DRW- powinni tu jeszcze ustrzelićOilersi narazie bardzo dobrze radzą sobie z Red Wings zupełnie nie odstają, dlatego Oilers ML po 2,2 Betsson wygląda fajnie
odnośnie Ducks mam jeszcze pytanie, z Flames gra się im dobrze w ostatnich 5 meczach w 4 padało Over 3,5 Inc OT dla Ducks a kurs na takie wydarzenie 2,22 warto spróbować ?Ja gram over 2.5 OT DRW- powinni tu jeszcze ustrzelić
Myśle ze bardzo fajna opcja. Ja mam Ducks w kilku opcjach dzisiaj i wiele innych betow Ale nie chciało mi się wstawiać na forumodnośnie Ducks mam jeszcze pytanie, z Flames gra się im dobrze w ostatnich 5 meczach w 4 padało Over 3,5 Inc OT dla Ducks a kurs na takie wydarzenie 2,22 warto spróbować ?