szymon1989
Użytkownik
No to fakt mimo fatalnej gry cos wpada i przy close game w ostatniej kwarcie moga nabic na linii rzutow wolnych. Swoja droga jaka prosta gra po zaslonie wjazd derozana i na linie.
Nie pamietam juz ktora to druzyna,cos mi świta ,zd Sacramento ,zdobyła 9pkt w kwarcie.Jak się ma over i przy kwartach 10minutowych, ktoś rzuca 16 punktów to byś szału dostał, a co dopiero w NBA. Tylko dogrywka jest to w stanie uratować.
Kiedyś Chicago takie ogromne baty dostało, i tam też w jednej z kwart nie wyszli z 10 pkt. W Europie np. w takiej Holandii często można dostrzec takie wyniki.Nie pamietam juz ktora to druzyna,cos mi świta ,zd Sacramento ,zdobyła 9pkt w kwarcie.
Argentyna to słaba liga na overy.Ja pograłem kosza Argentyne over 161,5 pk 1.80 Ciclista Olimpico de La Banda - Estudiantes de Concordia ten meczyk ,oby wszedł bo będzie coraz mniej kasy umnie ,ale myślę że wejdzie spokojnie
Fas i Santos lagune overki 1,5 poszły się rąbać dziękuje tak własnie straciłem tysiaka bo dałem po 500 na te 2 meczyki overki 1,5 trudno oby hokej zrobił kase i ten kosz i bedę zadowolony
No tak szkoda gadać kasa poszła się rypać bo oni odwalają padaczkę ,jedynie dogrywki mnie uratują nic więcej :;/:????Tomcio, widzę że w tej Argentynie też z grubej rury wystartowali.
To fakt,ze Olimpico,jak na Argentyne gra szybko, ale oni są po meczach pucharowych,Estudiantes ma duze szanse wygrac dzis.Dzięki Tomek 80 ale w statach zawsze walili dużo pk jak patzryłem ,trudno co ma być to będzie dzięki z ainfo i pozdrawiam i sporo wygranych
Pojdzie reputa jakby co, narazie wyglada to obiecujaco.To macie Mil Bucks 12pkt w drugiej kwarcie.
Miałem nosa do tego Denver.
Tu niektorzy grali handi -na Boston,bo b2b...