>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
No to fakt mimo fatalnej gry cos wpada i przy close game w ostatniej kwarcie moga nabic na linii rzutow wolnych. Swoja droga jaka prosta gra po zaslonie wjazd derozana i na linie.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja pograłem kosza Argentyne over 161,5 pk 1.80 Ciclista Olimpico de La Banda - Estudiantes de Concordia ten meczyk ,oby wszedł bo będzie coraz mniej kasy umnie ,ale myślę że wejdzie spokojnie

Fas i Santos lagune overki 1,5 poszły się rąbać dziękuje tak własnie straciłem tysiaka bo dałem po 500 na te 2 meczyki overki 1,5 trudno oby hokej zrobił kase i ten kosz i bedę zadowolony

H 902

hank

Użytkownik
Jak się ma over i przy kwartach 10minutowych, ktoś rzuca 16 punktów to byś szału dostał, a co dopiero w NBA. Tylko dogrywka jest to w stanie uratować.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak się ma over i przy kwartach 10minutowych, ktoś rzuca 16 punktów to byś szału dostał, a co dopiero w NBA. Tylko dogrywka jest to w stanie uratować.
Nie pamietam juz ktora to druzyna,cos mi świta ,zd Sacramento ,zdobyła 9pkt w kwarcie.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Jak juz jestesmy przy kompromitacjach, to Luminosity w CSa moze walczyc o to miano z Raptorsami za ich 16 pkt w kwarcie.
Mianowicie wygrali 2 pistoletowki, w terro wygrali 8 rund na zdaje sie mapie CT, a i tak zapowiada sie, ze mecz w pape. Cuda,dziwy.

H 902

hank

Użytkownik
Nie pamietam juz ktora to druzyna,cos mi świta ,zd Sacramento ,zdobyła 9pkt w kwarcie.
Kiedyś Chicago takie ogromne baty dostało, i tam też w jednej z kwart nie wyszli z 10 pkt. W Europie np. w takiej Holandii często można dostrzec takie wyniki.

U 0

Gość
Zaczynamy Olimpico jedziemy po 170 pk minimum ja mam 161,5 do roboty tam walić 40 pk na kwarte albo i więcej proszę żeby mi siadło bo strace znowu sporo
coz aidjoci przez 2 min 0 pk dziękuje już niema szansy żeby weszło jestem zmartwiony wszystko od nowa trza odrabiać ,kurde co się dzieje to niemam pojęcia

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ja pograłem kosza Argentyne over 161,5 pk 1.80 Ciclista Olimpico de La Banda - Estudiantes de Concordia ten meczyk ,oby wszedł bo będzie coraz mniej kasy umnie ,ale myślę że wejdzie spokojnie

Fas i Santos lagune overki 1,5 poszły się rąbać dziękuje tak własnie straciłem tysiaka bo dałem po 500 na te 2 meczyki overki 1,5 trudno oby hokej zrobił kase i ten kosz i bedę zadowolony
Argentyna to słaba liga na overy.

U 0

Gość
Dzięki Tomek 80 ale w statach zawsze walili dużo pk jak patzryłem ,trudno co ma być to będzie dzięki z ainfo i pozdrawiam i sporo wygranych

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
To macie Mil Bucks 12pkt w drugiej kwarcie.
Miałem nosa do tego Denver.
Tu niektorzy grali handi -na Boston,bo b2b...

U 0

Gość
Tomcio, widzę że w tej Argentynie też z grubej rury wystartowali.
No tak szkoda gadać kasa poszła się rypać bo oni odwalają padaczkę ,jedynie dogrywki mnie uratują nic więcej :;/:????
Santos Laguna może uratuje 500zł jak stzrelą jeszcze 1 gola bo Fas nie wierze na 2 gole w 20 min

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dzięki Tomek 80 ale w statach zawsze walili dużo pk jak patzryłem ,trudno co ma być to będzie dzięki z ainfo i pozdrawiam i sporo wygranych
To fakt,ze Olimpico,jak na Argentyne gra szybko, ale oni są po meczach pucharowych,Estudiantes ma duze szanse wygrac dzis.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
To macie Mil Bucks 12pkt w drugiej kwarcie.
Miałem nosa do tego Denver.
Tu niektorzy grali handi -na Boston,bo b2b...
Pojdzie reputa jakby co, narazie wyglada to obiecujaco.
Na nocke jak narazie zagralem 3 beciki, win Stars, win Denver i 2 mape dla Luminosity, ale CSa moge juz chyba skreslic, wiec na oslode 2 beciki na plus i jestem happy.
@Edit
No CS mnie dzis wybitnie trolluje.
Postawilem 2 meczyki w CSa, w pierwszym z 7:4 zrobilo sie 7:14 i szybki zjazd do bazy.
2 meczyk 8:7 po stronie terro na mapce CT, wygrane 2 pistoletowki, 11:14, wiec raczej tez zjazd do bazy.
Paranoja :p.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom