Znowu na tragicznej skuteczności zza łuku. Carroll to w tym sezonie nic nie może się wstrzelić a ma dobre pozycje. Dzisiaj wide open rzuca air ball no bez jaj.Złapałem ten over Raptors na lini 102.5 ale chyba trzeba zamykać.
Ja bym nie zamykał tegoZłapałem ten over Raptors na lini 102.5 ale chyba trzeba zamykać.
Zaspałem z tym myślałem nad tym i miałem stawiać po czym zapomniałem i kursy poleciały. Odorbili na tym dust2 i wyglądają lepiej więc na tym overpassie trzeba ich zagrać po około 2,00 tak czy siak.Na overpassie gram Luminosity mimo że na tym duscie im za bardzo nie idzie to CLG na overpassie ma "win procent - 12.5%"
Na 8 gier wygrali tylko raz
Jakby nie pokazywali wyniku, to po tym co zobaczyłem bym powiedział że mają maks z 40 pkt, na prawdę nie wiem jak się te 50 uzbierało. Trochę za wolno toczy się ten mecz, będzie pewnie na styku ten over. Hc wygląda na tą chwilę lepiej, ale jeszcze się może dużo zmienić.Znowu na tragicznej skuteczności zza łuku. Carroll to w tym sezonie nic nie może się wstrzelić a ma dobre pozycje. Dzisiaj wide open rzuca air ball no bez jaj.
No i trzeba przyznać, że słabo z ball movement i DeRozan nie bardzo może cokolwiek wyokreować dobrze bronią dzisiaj jak na złość po ostatnich fatalnych meczach.
Inna sprawa, że gra w ofensywie się nie klei a mają 47 punktów i jedno posiadanie na pewno.
No i mają 50 więc tutaj jeszcze spokojnie mogą ogarnąć ale potrzeba troszkę lepszej gry w ofensywie bo defensywnie robią co mogą dobrze dla typu że nie odjechali za bardzo.
Tak naprawdę to tempo nie jest jakieś bardzo wolne. 43 rzuty w 24 minuty to nie jest mało. Kings mają 41. W sumie sam też nie wiem jak się uzbierało ale to dobrze dla typu bo w ofensywie mam nadzieję, że coś poprawią bo póki co kreowanie DeRozana nie bardzo wychodzi bo wszyscy stoją.Jakby nie pokazywali wyniku, to po tym co zobaczyłem bym powiedział że mają maks z 40 pkt, na prawdę nie wiem jak się te 50 uzbierało. Trochę za wolno toczy się ten mecz, będzie pewnie na styku ten over. Hc wygląda na tą chwilę lepiej, ale jeszcze się może dużo zmienić.
Rano oglądałem basket w Australii, widocznie jeszcze się nie przestawiłem:razz:. No nic, oby wrzucili te 105 i -8,5.Tak naprawdę to tempo nie jest jakieś bardzo wolne. 43 rzuty w 24 minuty to nie jest mało. Kings mają 41. W sumie sam też nie wiem jak się uzbierało ale to dobrze dla typu bo w ofensywie mam nadzieję, że coś poprawią bo póki co kreowanie DeRozana nie bardzo wychodzi bo wszyscy stoją.
Tempo padło po drugiej bramce..Ogólnie to podbijam na over 2,5 @ 1,90
Oilersi narazie bardzo dobrze radzą sobie z Red Wings zupełnie nie odstają, dlatego Oilers ML po 2,2 Betsson wygląda fajnie