Bylo promoWright+4.5 zlapalem... oby promo ????
dziękiJa walę w over raptors tylko. Boston odpuszczam bo tam się szpital robi.
Over w LAL sam zagram ale właśnie linia leci nie wiem czemu więc czekam.
Masakra ta strata jak amatorzyAle strata w kontrze Portland masakra. Zamiast 8 punktów przewagi tylko 6 i two possesion game.
i te rzuty z nieprzygotowanej za 3Masakra ta strata jak amatorzy
Przecież Portland to wygra na spokojnie, Grizzlies jak amatorzy, czyste pozycje i same cegły.i te rzuty z nieprzygotowanej za 3
Ja mam czutkę, że się mocno postawią, ale czutka to za mało dzisiaj. Linia wydaje się odpowiednia.Raczej nie zagram,ale cos czuje,źe Denver pojedzie Boston.
Jednak SK odrobiło lekcję. Ładnie pograli.Do tego dodaję na obu mapach Cloud9 na hc +2,5 i na win mapy kursy w okolicach 1,90 na hc i okolice 2,25-2,30 na mapę. Gramy dwa razy traina. Obie ekipy na tej mapie bardzo mocne. Ale przewaga psychologiczna po stronie Cloud9, którzy wygrali ostatni finał przeciwko SK. Do tego SK gra wcześniej z Optic i tyle godzin grania może trochę obniżyć ich koncentracje.
Myślisz, że jeszcze jedna brama tu padnie ?Co bramkę wpakował Veiga ????
Myślę że tak. Kurtyba już miała poprzeczkę, ogólnie lepiej wyglądają i kreują sobie te akcje. W Atletico wszedł Robinho i zapewne za niedługo pojawi się też Fred więc ofensywnie potencjał znacznie podskoczy. IMO over 1,5 dalej w grzeMyślisz, że jeszcze jedna brama tu padnie ?
????:1-6 2set prowadzi 4-1Anna Zhang 1set @17 bet365 live za drobne9